Veel wisselende emoties vanwege post. ~ Utopia Gekte

1/11/2017

Veel wisselende emoties vanwege post.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen deze donkere morgen. Dag 1107 gaat prima van start voor Billy. Zij krijgt iets na 8 uur 's ochtends post van Kevin die dat bij de poort heeft opgehaald. Ze is helemaal door het dolle heen want voor haar doen is het behoorlijk veel post. Enthousiast opent ze als eerst de grote envelop van haar zus. Alleen bedenkt ze zich al snel dat ze eerst even haar bril moet pakken. Hyper en vrolijk wandelt ze door de loods. En vervolgens snel weer terug naar de tafel om te kunnen lezen. De blijdschap maakt al snel plaats voor wisselende emoties. Er komen tranen tevoorschijn die ze snel wegveegt. Even later verschijnt er weer een glimlachje. De emoties wisselen elkaar snel af. ''Hele mooie post'', laat Billy weten. Iemand is 18 jaar geworden en ze mist de kinderen (van haar zus?) heel erg. En dat is duidelijk te zien. ''Het is gewoon kut, je word maar één keer in je leven 18''.

Ook bij de volgende envelop komen er veel wisselende emoties. Marjanne is bevallen van 'een knap kind, gefeliciteerd!'. Na een diepe zucht leest Billy weer door. Ze zal ongetwijfeld erg blij zijn met alle updates van het thuisfront. Al is het zelfs na zoveel keer post te hebben ontvangen nog altijd ontzettend zwaar.

Iets anders wat ook moeizaam gaat in Utopia is de splitsing van de groep. De minimalisten zijn nog steeds alles behalve tevreden. Romy stoort zich er aan dat ze onderscheid maken tussen minimalisten en ondernemers. Ze is van mening dat de minimalisten net zo hard werken, alleen voor andere doelen. En sommige minimalisten werken zelfs veel meer en harder dan ondernemers. Ramona had gisteren al door dat veel ondernemers zich gewoon hele dagen vervelen. Rob en Jessie merken de groeiende onvrede ook. En zij willen proberen in te grijpen voordat het helemaal uit de hand loopt. Ze hebben ook al opgevangen dat Romy en Karin idealisten genoemd willen worden in plaats van minimalisten. Er zou volgens Karin een negatieve lading aan de naam minimalist hangen waar zij niet mee wil worden geassocieerd. Zou ze nou echt niet door hebben dat de naam Utopia een nog veel grotere negatieve lading heeft dan minimalist? 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.