Utopia is nu al flink veranderd. ~ Utopia Gekte

1/04/2017

Utopia is nu al flink veranderd.

Slaap lekker/goedemorgen.

Goedemorgen en welkom bij weer een nieuwe enerverende dag in Utopia. Het is nog erg vroeg, 05:00 om precies te zijn. Dus alle Utopianen zijn nog ver weg in Droomland. Gisteren beleefden we een rustige dag in huize Utopia. Rustig wat betreft gesprekken en eventuele ruzies, al was er zeker wat trammelant, maar dat komt zo in een nieuw bericht. Niet rustig qua opruimen en verhuizingen! Daar hadden de bewoners een flinke kluif aan, ondanks dat ze hulptroepen van buitenaf cadeau hebben gekregen van Oprah Winfrey. Romy en Cemal hebben samen hun intrek genomen in de caravan. En Billy is officieel gaan samenwonen met Jessie in de boot. Jessie had dit zelf liever niet gehad, maar dat fluistert hij alleen hardop zodra Billy niet in de buurt is. Dat kan voor het televisie maken zijn, maar hij kan het ook menen. Dat kan ik mij ergens wel voorstellen... Ik zou ook liever met bijvoorbeeld Cemal samenwonen dan met Billy. :-) Verder is er ontzettend veel troep en oude meubels weggegooid. Ook zijn er nog plannen om de muur tussen de woonkamer en de paarse slaapkamer weg te halen. De loods ondergaat een enorme metamorfose.

Naast deze verhuizingen moet ook nieuwkomer Rob een eigen slaapplek hebben. Dat ging niet helemaal zonder slag of stoot. Rob is een beetje autoritair. Misschien zelfs een beetje meer dan een beetje. Zijn medebewoners hebben besloten om Rob in de groene kamer te proppen. Wat hem betreft is die kamer al veel te vol door alle troep en andere bedden. Toch is er ruimte gemaakt en past zowel het bed van Boyd als die van Rob in de groene slaapkamer. De vraag is nu alleen hoe lang Rob het daar gaat volhouden. Hij is alles behalve tevreden op dit moment. Romy en Cemal zijn daarentegen zeer tevreden. Ze vermaken zich wel op de camping van Ruud. Romy kijkt er zelfs naar uit om in een emmertje te plassen. Echter ontdekt ze al snel dat het haar nog niet lukt om boven een emmer te staan plassen.

Enfin, we gaan zien wat Utopia ons vandaag weer gaat brengen. Allereerst een welgemeende felicitatie aan Dominique. Zij zit vandaag precies één jaar in het beloofde land. Daarnaast is ze volgende week ook nog eens jarig. Verder krijgt Jessie over enkele uren zijn post. De meeste bewoners lagen gisteravond al vroeg in bed. Dit omdat de verlichting om 22:00 uit moet tegenwoordig. Zal wel met de arbeidsinspectie te maken hebben ofzo. Ook kunnen we vandaag een centraal verwachten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.