Rowena gaat vandaag om drie uur Utopia verlaten ~ Utopia Gekte

1/05/2017

Rowena gaat vandaag om drie uur Utopia verlaten

Ook Rowena vertrekt

Het is nog geen week geleden dat een bewoner het Utopia terrein verliet. Het was vlak na de Utopiaan van het jaar verkiezing op 30 december (waarbij Bas als winnaar werd gekozen) dat Ruud aankondigde dat hij de volgende dag Utopia zou gaan verlaten. De dag daarna, 31 december, voegde hij de daad bij het woord en verliet hij samen met stier Bender het Utopia terrein. We zijn nog geen week verder en al weer staat er een bewoner op het punt om te vertrekken. Dit keer is het Rowena die gister (4 januari) haar vertrek aankondigde. Dit doet ons denken aan de eerste keer dat Ruud Utopia verliet. Toen werd hij naar huis gestuurd, maar ging de dag erna zijn toenmalige vriendin Billy achter hem aan. Ook nu verlaat niet alleen Ruud, maar dus ook zijn huidige vriendin Rowena het terrein.

Gister drukte ze om tien over vier 's middags op de toeter en zodra alle bewoners zich in de loods op de bank hadden verzameld, begon ze met een trillende stem en overduidelijk geëmotioneerd te vertellen wat ze wilde vertellen. Ze vertelt dat ze trots is op hoe Utopia nu is en op de recente veranderingen, maar ondanks dat voelt dit Utopia toch niet als haar thuis. Ze wilde het eigenlijk nog twee weken uitstellen, maar heeft besloten om vandaag om drie uur het terrein te gaan verlaten. Ze is trots op zichzelf, heeft een persoonlijke groei doorgemaakt, ook als artiest. En zodra ze Utopia uit is gaat ze snel haar grote liefde Ruud op zoeken. 

Natuurlijk brengt deze mededeling gevoelens teweeg bij de andere bewoners. Ramona, Victoria en Romy zijn alle drie in tranen en gaan Rowena missen. Ook Dominique, Gina en Cemal hebben de tranen in hun ogen staan. Als Rowena klaar is met haar aankondiging word ze door haar medebewoners geknuffeld. Even later blijkt dat niet iedereen moeite heeft met Rowena's vertrek. Toen Rowena haar vertrek aankondigde wierp Jessie zijn medebewoner Boyd al een tevreden blik toe. En even later horen we Jessie zeggen dat het goed is dat ze zelf inziet dat ze moet gaan. Volgens hem voegt Rowena namelijk niks meer toe in Utopia en Boyd is het daar helemaal mee eens.

Ook word er al snel over een nieuwe inwoner gepraat. Als Rowena vertrekt komt er namelijk weer een nieuwe bewoner voor haar in de plaats, maar wanneer diegene het Utopia terrein betreed en wie het is dat is natuurlijk nog niet bekend. Billy denkt dat de nieuwe bewoner niet al te snel het terrein zal betreden. Wel denken ze dat er een vrouw Utopia in zal komen. ''Een nette vrouw die alle vrouwen in Utopia kan leren hoe ze zich moeten gedragen'', laat Boyd weten. Billy zegt dat niet nodig te hebben, maar voor de balans in de groep zal het vast goed zijn.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.