Lieveheersbeestjes plaag in caravan Bas en Do. ~ Utopia Gekte

1/10/2017

Lieveheersbeestjes plaag in caravan Bas en Do.

Een productief dagje.

Een hele goedemiddag en welkom bij dag 1106 van het Utopia avontuur. Na een paar dagen afwezigheid - waarvoor excuses - blijkt dat de Utopianen goed hun best hebben gedaan. Als ik de berichten mag geloven hebben ze de afgelopen dagen duizenden euro's winst gemaakt voor de BV. Onder andere doordat ze truien met teksten als 'Upcoming millionair' en 'Rijke stinkerd' verkopen. Toch zijn Jessie en Boyd nog niet helemaal tevreden, zelfs niet nu het zoveel beter gaat dan voorheen. Het valt hen op dat niet alle ondernemers veel geld verdienen. Samen spreken zij vandaag af om de inkomsten de komende maand goed te blijven monitoren. En wie niet genoeg geld heeft verdiend... Die wordt wellicht gedegradeerd tot minimalist. Anders liften zij mee op het succes - en hoger zakgeld - van de ondernemers, terwijl zij daar zelf niet voldoende aan bijdragen.

Hoe dat verloopt gaan we de komende tijd meemaken. Eens zien wat de Utopianen op dit moment aan het doen zijn. Cemal vermaakt zich kostelijk in Le Luifel. Hij maakt hele vreemde geluiden en zingt een soort van deuntje. Ook Jacco is daar om hem gezelschap te houden. Door naar de loods. Daar zitten Romy en Ramona samen aan de picknicktafels te knutselen of iets dergelijks. Ze lijken bezig te zijn met producten. Kevin zie ik nog altijd net zo verveeld door de loods heen wandelen. Tussendoor zwaait hij wat met zijn armen en klapt hij zijn handen tegen elkaar aan. Karin is met merchandise aan de wandel gegaan. Op dit moment dus geen drama te zien en wel veel productiviteit. De computers zijn in de tussentijd blijkbaar ook verplaatst. (Foto 2) Die staan nu naast de bar in het hoofdgedeelte van de loods.

De caravan is ook 'vergroend' in de tussentijd en bijna één geworden met de natuur. Bas trekt wat gordijnen aan de kant en ontdekt een hele berg lieveheersbeestjes. Die hebben zich fijn en warm genesteld tussen het plafond van de caravan en de gordijnen die daar onder hangen. Het zijn er enorm veel, tot grote ontevredenheid van Dominique. Ze vind het prachtig in de natuur, maar niet in de caravan. En ze schijnt er ook eentje te hebben opgegeten. Ze oppert om de stofzuiger te pakken, maar zegt al snel dat dat een grapje was. Bas vind het allemaal fantastisch en gaat nog even bedenken hoe ze de plaag uit de caravan gaan verwijderen. Dominique vertelt nog even hoe ze de pis van lieveheersbeestjes nog in haar mond proeft. ''Ik heb er één gegeten!''

Nadat Bas het een en ander heeft gelezen begrijpt hij dat de kleine beestjes aan het overwinteren zijn. Ze zullen worden verplaatst naar de kas.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.