Jessie krijgt iedereen met gemak overspannen. ~ Utopia Gekte

1/04/2017

Jessie krijgt iedereen met gemak overspannen.

Kibbeltopia.

Gisteren was er één ruzie die nog de moeite waard is om verder uit te lichten. Alle andere nieuwtjes van de dag lees je hier. Het gaat om Jessie en Billy die elkaar gewoon zitten uit te dagen. En dat gaat van kwaad tot erger. Ze maken wat opmerkingen naar elkaar en op een gegeven moment is Billy er klaar mee. Ondanks dat Jessie aangeeft dat het een 'grapje' is als hij opmerkingen maakt. Billy noemt het erg denigrerend en erg irritant. ''Moet je niet doen. Nee, dat zijn geen grapjes. Ik vind dat soort grapjes gewoon niet leuk. Hup en dan ben je weer weg, je luistert niet'', aldus Billy. Jessie reageert vervolgens weer sarcastisch, dat hij het niet leuk vind voor haar dat ze zijn grapjes niet kan waarderen.

Tussen het kibbelen door roept Jessie een paar keer enthousiast over de nieuwe banken die morgen (vandaag dus) geleverd worden. Hij kruipt op de computer en irriteert daar Victoria weer bewust mee. Ze heeft de grootste moeite om niet te vloeken. En terwijl zij is opgejut is Jessie alweer weggelopen. Daar is Jessie erg goed in, anderen op de kast jagen en vervolgens tevreden weer weg wandelen. Weg wandelen om een sigaret te roken en hardop tegen zichzelf te mopperen over zijn medebewoners. Het is een droevige vertoning van alle betrokkenen. Rob heeft nog flink wat werk te verrichten om deze groep in het gareel te houden. En dat gaat hem nooit zonder slag of stoot lukken.

Naast Jessie zijn gedrag is er wel wat meer aan de hand in Utopia. De tweedeling van de groep bevalt niet iedereen. Het verschil tussen de kapitalisten en de minimalisten begint steeds duidelijker te worden. Niet iedereen is daar van gediend. En daarnaast is er ook nog discussie over wie wel en niet bij de ondernemers horen. Rob bijvoorbeeld is van mening dat Dominique en Bas beter bij de minimalisten passen. Hij is niet te spreken over Dominique, die volgens Rob altijd haar eigen wil door zou drukken.. Hij heeft dit nog niet met Do zelf besproken. Wel met Billy. Zowel Billy als Rob hebben ook nog eens problemen met de aanwezigheid van Rowena. We kunnen dus roerige tijden gaan verwachten in het paradijs!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.