Cemal: ''Utopia heeft mijn familie herenigd''. ~ Utopia Gekte

1/10/2017

Cemal: ''Utopia heeft mijn familie herenigd''.

Mooie gesprekken.

Boyd en Cemal zitten even samen op de bank in de woonkamer. Ze hebben een mooi persoonlijk gesprek. En wat blijkt? Utopia doet ook mooie dingen met een mens. Zelfs met hele families. Boyd is nieuwsgierig naar Cemal, zijn vader, Turkije en zijn overleden zusje. Cemal vertelt een beetje hoe het zijn vader is verlopen. Hij had meerdere bakkerijen, dat was erg succesvol. Alleen sinds zijn dochter (Cemal zijn zusje) is overleden door een auto-ongeluk jaren geleden ging het allemaal wat minder. Afgelopen 5 januari zou ze 21 jaar zijn geworden. Cemal weet dat zijn zusje altijd nieuwsgierig was naar hem. Boyd geeft aan dat ze vast van boven meekijkt.

Daar is Cemal ook van overtuigd. En hij vind het prachtig wat Utopia allemaal doet. Dankzij dit programma is zijn familie alleen maar dichter tot elkaar gekomen. En hij heeft natuurlijk zijn vader weer gezien in Turkije. Cemal praat erg openhartig en lijkt het ook te waarderen dat iemand er naar vraagt. Alleen wanneer Cemal persoonlijke vragen terug stelt aan Boyd stopt het gesprek al snel. ''Lang verhaal'', laat Boyd weten wanneer Cemal vraagt hoe hij bij pleegouders terecht is gekomen. Boyd loopt weer weg en Cemal blijft alleen achter op de bank.

Elders op het terrein zijn Victoria en Rob ook druk bezig. Zij staan in het voormalige welness huisje van oud Utopia bewoonster Colinda. Dat huisje transformeren zij momenteel tot 'safezone' voor alle bewoners. Ook houden ze rekening met de nieuwe bewoner die onverwachts binnen kan komen wandelen. Er is namelijk nog geen vervanger gekomen voor Rowena, die vlak na Ruud besloot om ook te vertrekken. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.