Billy doet voor de zoveelste keer zwangerschapstest. ~ Utopia Gekte

1/11/2017

Billy doet voor de zoveelste keer zwangerschapstest.

Is Billy zwanger? Nee, gelukkig niet. 

Het is werkelijk waar niet te geloven. Zoveel abortussen en/of miskramen gehad. (Want ze zei ooit drie keer zwanger te zijn geweest, maar ze heeft geen kinderen) Zo'n slechte relatie op dit moment. En toch wéér de mogelijkheid dat ze zwanger is. Ja, we hebben het over Billy die in een soort van relatie zit met Jessie. Het hele toneelstuk begon weer van voor af aan. Samen lopen ze naar de poort om de zwangerschapstest op te halen. Billy is al 24 dagen niet meer ongesteld geweest. En ze voelt aan alles in haar lichaam dat ze zwanger is. Deze keer moet Jessie mee het toilet in om toe te kijken hoe zijn partner voor de zoveelste keer over zo'n ding heen plast.

Het duurt niet lang voor het verlossende antwoord er is. Billy is niet zwanger. Een opluchting aan alle kanten. Billy is helemaal verliefd op Jessie. Ze wil hem graag laten lezen hoe lief haar familie over hem schrijft. En ze geeft ook aan dat ze graag heeft dat Jessie haar goed vast blijft houden. Ze knuffelen nog lang en gelukkig. Zonder baby.

Dit bericht kan worden toegevoegd aan de veel te lange lijst berichten over Billy die eventueel zwanger is. (Zie foto 2) En nu weer over tot de orde van de dag... Gisteravond hebben Billy en Jessie schijnbaar flinke ruzie gehad nog. Maar dat ging schuil onder een lange streamlock.   

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.