Benjamin stond aan het hek. ~ Utopia Gekte

1/06/2017

Benjamin stond aan het hek.

Lief zijn.

Sinds gisteren is Rowena uit Utopia vertrokken. Meerdere oud Utopianen stonden haar al op te wachten. Ruud zelf was niet aanwezig. Dit omdat Rowena eerst tijd nodig heeft om het een en ander privé met haar familie en omgeving op te lossen. En waar de een is vertrokken, keert de ander vandaag weer even terug. Benjamin mist zijn oud medebewoners blijkbaar een beetje. Hij staat opeens aan het hek bij de bewoners. Zijn hoofd is duidelijk te zien omdat het overdag gebeurt. En hij is een vrolijke stemming. De eerste paar minuten worden er vooral veel bewoners geroepen. Het duurt een tijd voordat zo'n beetje iedereen bij het hek staat. En voor we het weten is Benjamin alweer verdwenen. Zijn boodschap? Een beetje lief zijn voor elkaar. Verder valt op dat veel bewoners sportiever zijn dan je denkt. Rennen kunnen ze echt, heb ik gezien! :-)

Rob vond vandaag toevallig ook al dat de groep een stuk actiever is geworden. Nu alleen nog zien of ze dit vol gaan blijven houden. Het enthousiasme raakt vaak snel weer op in Utopia. Toch zitten ze vooralsnog niet stil. Zo is Victoria van plan om haar 'safezone' in de suite te vestigen. Een plek voor motivatie en inspiratie. En een beetje wierook. Daarnaast zijn Karin en Ramona ook lekker bezig. Zij krijgen de paarse slaapkamer tot hun beschikking om daar een merchandise winkel van te maken. Ramona heeft al heel wat inrichting op de kop getikt voor mooie prijsjes. Morgen wordt het een en ander al bezorgd zoals paspoppen, rekken en spiegels.

Ook Cemal heeft genoeg te doen vandaag. Er arriveerde zelfs een echte brandweerwagen in Utopia voor zijn fotoshoot. Cemal mocht een pak aantrekken en liet vele mannen en vrouwenharten weer smelten met koud bluswater. Utopiaan Bas is daarentegen iets minder serieus vandaag. Hij opent weer een zwarte envelop voor de groep. En doet vervolgens kort alsof er iemand weg moet vandaag binnen 1 uur. Al snel blijkt dit dus een grap te zijn. Niemand hoeft weg. Er zou iemand een week in zijn caravan mogen logeren. En diegene is natuurlijk Dominique. Hij heeft een oude zwarte envelop hergebruikt om deze grap uit te kunnen voeren. 
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.