Ruud verlaat Utopia. ~ Utopia Gekte

12/30/2016

Ruud verlaat Utopia.

Nog meer verrassingen!

Een onverwachte wending na deze enorm spannende dag. Ruud kan het blijkbaar niet verkroppen dat hij geen winnaar is geworden vandaag. Bas is er met de titel Utopiaan van het jaar 2016 vandoor gegaan. En uit het niets besluit Ruud Utopia te gaan verlaten, kort na die overwinning. Met name zijn vriendin Rowena is al snel in tranen. Ze is Ruud zo dankbaar voor de wending die hij aan haar leven gegeven heeft.

Maar waarom vertrekt Ruud nou werkelijk? Hij is tenslotte niet voor niks terug gekomen naar Utopia toch? Volgens Ruud is Utopia teveel gericht op kapitalisme. En die trend gaan ze in 2017 voortzetten. Ramona benadrukt dat er ook andere mensen in Utopia zitten. Mensen die niet alleen voor kapitalisme zijn. Maar Ruud zijn besluit staat vast. Hij gaat Utopia verlaten. En stier Bender gaat mee.

De hele groep bedankt Ruud één voor één. Ook Bas heeft een goed woordje over voor Ruud. Samen zijn zij natuurlijk de dierenliefhebbers van Utopia. Ook Romy kan haar emoties niet bedwingen. Ze moet enorm huilen nu haar 'broer' besluit om echt te vertrekken. Ze komt niet meer uit haar woorden. Ook Billy doet het veel verdriet dat Ruud vertrekt. Hij is tenslotte degene die haar terug heeft weten te krijgen in Utopia. En nog veel meer dan dat. Het is een schril contrast. Van dolle blijdschap voor Bas, naar intens verdriet vanwege het vertrek van Ruud. Al weet ik uit ervaring dat de lezers hier geen traantje weg zullen pinken. Velen zullen het feestje alleen nog maar groter vinden. Bas Utopiaan van het jaar 2016. En Ruud die Utopia verlaat. En Rob die daarmee waarschijnlijk vanaf morgen de vaste 15e inwoner is. Tenzij hij toch een andere agenda heeft... Want als de bewoners het aan hem vragen zegt hij nog steeds gewoon een B&B gast te zijn. 30 december 2016. Nu al een legendarische dag uit de geschiedenis van Utopia. Hopelijk zien we je nog een derde keer terug in Utopia Ruud. Samen met alle andere oud bewoners. Dat zou nog eens leuk zijn.  1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.