Bas is de Utopiaan van het jaar 2016! ~ Utopia Gekte

12/30/2016

Bas is de Utopiaan van het jaar 2016!

Bas wint het prijzengeld.

Bas is Utopiaan van het jaar 2016. Hij heeft dankzij de stemmen van de sms'ers de titel gewonnen. Het scheelde niet veel met Gina, slechts 3 stemmen, maar zij moet het dus doen met een prachtige tweede plaats. Kort na de bekendmaking geeft Bas een speech: ''Deze overwinning had ik niet kunnen halen zonder jullie. En met name Dominique. Ik wil jullie bedanken voor de steun. Mijn ouders, vrienden en familie die er altijd voor mij zijn geweest. En die mij nu aan deze overwinning hebben geholpen, zelfs na 20 maanden. En natuurlijk de livestreamers en televisie kijkers. En jullie, de inwoners. Die mij hebben gesteund ook al was het een ver van je bed show. En ondanks de meningsverschillen hebben jullie toch de ernst van kwesties ingezien. Ik kan jullie beloven dat jullie de juiste keus hebben gemaakt. Ik zal niet stoppen met experimenteren en blijven komen met nieuwe idee├źn. Volgend jaar zal ik ook kritisch zijn. Door te vaak beslissingen te nemen gebaseerd op emoties komen we nooit uit de vicieuze cirkel van pieken en dalen. En blijven we achter de feiten aanlopen. Utopia, in 2017 een plek waar we zakelijke beslissingen gaan nemen op basis van ratio. Een plek waar we beter omgaan met geld. Ons ego niet moeten willen voeden met impulsaankopen. Maar ons gezamenlijke ego te voeden met kennis. En we gaan er volgend jaar voor zorgen dat ik deze titel weer win. Maar dan met een ton op de bank! Dat was hem!''

De groep applaudisseert voor Bas. En Victoria overhandigt de trofee aan Bas. Hij is de enige echte Utopiaan van het jaar 2016. Hij krijgt de trofee. Hij krijgt deze eeuwige roem. En hij krijgt bijna 16.000 euro als beloning voor zijn langdurige inzet voor een beter Utopia. En zelfs een betere wereld.

In dit liveblog kan je de gehele stemming terug lezen. En lezen wie op wie hebben gestemd. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.