Ruud vreest kaal te worden door ontharingsspray. ~ Utopia Gekte

11/04/2016

Ruud vreest kaal te worden door ontharingsspray.

Een showtje opvoeren doe je zo.

Drama in de tent en veel paniek. Ruud heeft ongeveer een uur geleden een hilarische fout gemaakt. Een bus ontharingsspray zag hij aan voor deodorant. Direct sprong hij onder de douche om eventuele schade te voorkomen. Hij spoot het goedje letterlijk overal. Zelfs in zijn lange bruine lokken die hij zo koestert. Dit foutje kan iedereen gebeuren, maar bij Ruud moet het nog veel meer aandacht opleveren dan bij een ander. Depressief zit hij op de bank in de woonkamer met de bus in zijn hand. Hij leest de beschrijving nog eens goed door. Het zit hem niet lekker, zelfs al heeft hij het er direct weer uit gewassen.

Ruud besluit om de show nog groter te maken dan die al was. Hij loopt bezorgd naar buiten toe, waar mensen wél aan het werk zijn. Onder andere Kevin mag het hele verhaal nog eens aanhoren. Ruud laat minstens 10 keer weten dat hij het chemische goedje nog steeds ruikt in zijn haar. Kevin moet hem daarom minstens net zo vaak geruststellen: Als je het meteen hebt uitgespoeld is er niks aan de hand. Om Ruud helemaal gerust te stellen adviseert hij om het dan nog maar een keer te wassen.

Ruud loopt terug de loods in en vraagt ook daar de aandacht van iedereen voordat hij weer onder de douche stapt. Zowel Rowena als Jessie tonen hun medeleven. Jessie adviseert om het eerst te wassen met shampoo en daarna nog een paar minuten een crème spoeling in te laten werken. Uiteindelijk stapt Ruud weer onder de douche om zijn geliefde lokken te beschermen. Vooralsnog is er nog geen enkele haar verloren gegaan.

Terwijl Ruud op zijn gemakje onder de douche staat zijn zijn medebewoners aan het werk. De pauze zat er om half 2 weer op. En zelfs in de pauze hebben verschillende bewoners gewoon doorgewerkt. Bas vertelt Rowena ondertussen over een grapje. Haren in Ruud zijn bed leggen. Zo denkt hij dat zijn eigen haren uitvallen. Het gaat om de overgebleven haren van Bas na zijn knipbeurt. Rowena zorgt dat ze morgenochtend bij Ruud in bed liggen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.