Romy vreest relatie tussen Kevin en Cemal. ~ Utopia Gekte

11/04/2016

Romy vreest relatie tussen Kevin en Cemal.

Het zit haar niet lekker.

Kevin en Cemal als liefdeskoppeltje in Utopia? Romy maakt zich daar weer ernstig zorgen over. Het is al vaker opgevallen dat Cemal en Kevin het goed met elkaar kunnen vinden. En Romy weet dat Cemal niet alleen op vrouwen valt. Eerder vandaag gooide Jessie weer olie op het vuurtje. Cemal en Kevin waren samen een dans aan het oefenen in de gym en hij had ze daar opgesloten. Vervolgens lichtte hij Romy in over de situatie die poolshoogte kwam nemen. Daar trof zij de twee heren inderdaad dansend aan.

Dit is gaan malen bij Romy en nu is zij al geruime tijd in gesprek met Cemal op de vide. Ramona kletst ook mee want zij ligt daar even op bed te rusten voordat ze zo gaat sporten. Cemal legt meerdere keren uit dat hij echt niks voor Kevin voelt. En dat dit ook nooit zal gaan gebeuren. Ondanks dit blijft Romy zich ernstig zorgen maken. Door de manier waarop Cemal met Kevin omgaat zou hij dit zelf mede veroorzaken.

''Elke keer wanneer ik gerust gesteld ben gebeurt er weer iets waardoor ik ga twijfelen. Je gaat close met hem zijn, stiekem met hem naar de gym. Dat zijn dingetjes waar ik niet van hou. Het gaat er niet om dat je het niet goed doet, maar je had er ook een beetje rekening mee kunnen houden. Laat maar, ik ben er helemaal klaar mee. Het is al zo'n ding nu'', zucht Romy. Ze wilt al haar frustraties niet uitspreken, maar Ramona en Cemal vinden dat ze dit juist wel moet doen ondanks de camera's. Daarom legt Romy uit dat ze door Cemal zijn verleden steeds weer zorgen krijgt wanneer er zoiets gebeurt. Daarmee doelt ze waarschijnlijk op zijn prachtige foto's die op het wereldwijde web staan. Dat zijn onder andere intieme erotische foto's met een andere knappe man. Ook poseren zij samen op een wijze waardoor je recht hun gaatje in kan kijken. Verder zijn er talrijke foto's van Cemal en zijn apparaat in volle glorie en ga zo maar door. Het zijn soms mooie artistieke foto's, maar je zal Google zelf op eigen risico moeten raadplegen om de kiekjes te vinden. Cemal zelf is er volgens mij niet zo blij meer mee, maarja... Wat eens op het internet staat... Zal niet snel meer verdwijnen.

Later lopen Cemal en Romy samen naar de paarse slaapkamer. Cemal is helemaal van slag en verdrietig om deze situatie. Dit omdat Romy blijft twijfelen, hoe vaak hij ook herhaalt dat er helemaal niets aan de hand is. Volgens Romy komt dit door de kleine ruimte waar ze in zitten. ''Ik vertrouw je wel, maar als zoiets kort geleden tegen mij is gezegd door jou zelf. En je gaat juist met degene om waar het om ging, dan wakker je het een beetje aan. Al doe je het niet bewust'', legt Romy uit. Cemal geeft aan het inderdaad niet bewust te doen. Hij denkt er niet eens bij na. ''Ik kan er niks aan doen dat ik dit zo voel. Blijkbaar zijn er mensen mee bezig en dat vind ik vervelend. Je bent toch ook godverdomme 24/7 met hem. Ik word er ook steeds bij betrokken omdat mensen grapjes met jou uithalen om te kijken wat er gebeurt als jullie samen zitten opgesloten. Ik wil niet twijfelen, ik word er gek van'', fluistert Romy. Ze wil het met rust laten en het er nooit meer over hebben. Cemal voelt echter geen zekerheid bij haar, maar nog steeds flinke twijfels. Cemal zegt hier weinig mee te kunnen. Romy wil stoppen met het hier over hebben. Cemal wil het in centraal gooien. Romy vind dat dom, dat vind ze dom, dan voedt hij het juist. En zo gaat het maar door en door en door... Uiteindelijk probeert Romy stiekem een briefje te schrijven, maar dat laat de regie gelukkig niet toe. Romy zucht dat Cemal het moet laten, maar Cemal heeft nu een kutgevoel. Doordat hij dat aangeeft is Romy weer boos en begint het riedeltje weer opnieuw. Cemal pakt vervolgens zijn grote dagboek en laat dat aan Romy lezen. ''Ik heb dit eens een keertje geschreven'', zegt hij er bij. Romy vind het mooi. ''Snap je? Ik heb dat gevoel ook vaak gehad. Die twijfel'', aldus Cemal. Romy zegt het al eens gelezen te hebben. Waar dit over gaat blijft voor ons een raadsel. Het gesprek is tot een einde gekomen. Romy gaat roken. Of toch niet... Romy gaat nog even naast Cemal op bed liggen om te zeggen hoe vaak mensen naar haar toe komen met de vraag of Cemal niet..... is....

Cemal vind het kut steeds met het verleden te worden geconfronteerd. Volgens Romy is dat zijn eigen schuld omdat hij er ook uitgebreid over heeft verteld. ''Laten we er gewoon een gezellig avond van maken. Laat ze maar lekker. Laat ze maar lekker hun gang gaan, zielepoten. Zegt meer over hun dan over jou'', besluit Romy. Ze kussen en knuffelen en dan gaat Romy toch echt roken. Na de peuk komt ze weer terug. Hopelijk begint het gezellige avondje dan. Jacco gaat mee roken en Romy maakt duidelijk dat ze liever niet heeft dat Jacco nog zulke grapjes uithaalt met Jessie. Cemal vind dat namelijk niet leuk, volgens Romy. Al is het meer zo dat Romy het zelf niet leuk vind... Cemal was zich van geen kwaad bewust en had zelfs lol met Kevin. En nu ligt hij verdrietig op bed. Romy licht Jacco ook in over het plan dat Cemal heeft bedacht. Hij gaat Jessie morgen terugpakken. Hoe precies gaan we dan meemaken... 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.