Romy huilt omdat ze zich verveelt in Utopia. ~ Utopia Gekte

11/01/2016

Romy huilt omdat ze zich verveelt in Utopia.

Veel geklaag.

Bij de computer is Billy wat telefoontjes aan het plegen omtrent thuiswerk. Vooralsnog is ze zonder succes op zoek naar werk dat de Utopianen vanuit Utopia kunnen doen. Na een belletje moet ze onwijs nodig plassen dus ze wandelt snel naar het toilet. Daarna brengt ze een bezoekje aan de slaapkamer waar Romy aan het opruimen is. Romy is erg verdrietig en kan haar tranen niet bedwingen. Ze snikt dat ze niks te doen heeft en zich verveelt terwijl de rest allemaal bezig is met leuke dingen. Billy schiet in de lach en vertelt waar zij mee bezig is. Daarop besluit ze om Romy te vragen of zij haar kan helpen met het vinden van thuiswerk. Ze fleurt meteen op en komt gezellig naast Billy zitten nadat ze weer een beetje is bijgekomen.

En waar de een geld probeert te verdienen is de ander druk bezig met het net zo hard weer uitgeven. Gina heeft bezoek van een of andere personal trainer. Hij moet haar gaan helpen met het krijgen van een gespierd lichaam. Ook komt er in maart 2017 een of ander bodybuilders evenement. Victoria zit ook bij het gesprek. Zij zit zo'n beetje bij elk gesprek. De hele dag voert zij al gesprekken met iedereen, bijvoorbeeld met Jessie en later ook met Kevin. Het is veel geratel dus ik heb het allemaal niet gevolgd. Ze sprak Jessie er op aan dat hij Victoria gisteravond aansprak op de manier waarop zij met Rianne communiceerde. Ze waarschuwt hem dat niet meer te doen omdat Victoria is gevraagd om Rianne te begeleiden. Ook vind ze dat Jessie negatief is veranderd. Na een knuffel en een lach in de camera was alles weer koek en ei.

Romy zit ondertussen alweer buiten, wederom klagend dat ze niks heeft te doen. Naast Billy werken was blijkbaar ook niet waar ze zin in had. Ze haat 'dit soort dagen'. Dominique is het daar mee eens. In de woonkamer is er ook klaagzang te horen. Ruud vreest dat hij 'f*cking veel geld gaat verdienen voor de BV en aan het eind van het jaar de UVHJ er met het geld vandoor gaat. Net als Bas is Ruud niet van plan om 8 uur per dag voor de BV te gaan werken. Bas liet weten zijn eigen ding te blijven doen en Ruud is van mening dat hij al genoeg geld verdient voor de BV. Ook over thuiswerken is Ruud niet te spreken. Hij vind het een belachelijk idee. Billy vind het juist een uitkomst omdat ze vandaag al '5 mensen naar zich toe heeft gehad die zich vervelen'. Ze is naar eigen zeggen niet de BV in gegaan om op 'haar reet' te zitten en niks te doen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.