Romy en Cemal moeten meer knuffelen. ~ Utopia Gekte

11/04/2016

Romy en Cemal moeten meer knuffelen.

Cemal mist Romy?

Romy zit met iets in haar maag. Ze denkt dat Cemal haar een beetje mist en daarom wilt ze iets leuks voor hem doen. ''Maar ik werk gewoon, weet je wel'', zucht ze in de woonkamer tegen Gina. Op dat moment is ze een schilderij aan het maken die ze al heeft verkocht. Later trekt ze de stoute schoenen aan en besluit ze om even een gesprekje aan te gaan met Cemal. Onder werktijd nog wel. Samen wandelen ze tussen de bomen in het paradijs. Een paradijs waar de liefde maar moeilijk stand kan houden.

Cemal vind dat veel dingen altijd van zijn kant moeten komen. Er vliegen wat verwijten en smoesjes over en weer om de huidige gang van zaken goed te praten en daar is het gesprek weer mee afgelopen.

''We komen er wel uit ja'', zegt Cemal bemoedigend. Hij vind het lastig om te werken en te leven in Utopia. Romy vind dat ook, ze werken gewoon zo hard allebei en vergeten elkaar. Ze belooft vanavond samen wat leuks te gaan doen. Er volgt een dikke knuffel en een kus. Cemal voelt zich naar eigen zeggen weer iets beter. ''We moeten geld verdienen en lekker bezig zijn. Oké lieffie'', laat Romy weten. Vanavond ziet Romy graag dat ze verplicht lekker gaan knuffelen.

In de woonkamer zegt Romy kort en krachtig tegen iedereen wat er aan de hand is: ''Hij mist mij gewoon!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.