Jessie steekt zijn tong weer in Billy. ~ Utopia Gekte

11/04/2016

Jessie steekt zijn tong weer in Billy.

Wat een avond...

Gisteravond zijn er maar liefst drie belangrijke dingen gebeurd in het beloofde land. We beginnen met het meest positieve stukje van de avond. Namelijk een verjaardagsfeestje voor Kevin! Gina heeft samen met Victoria een taart gebakken vanwege zijn verjaardag. Nadat iedereen een lekker stukje gegeten heeft gaat de muziek ook nog eens aan in de loods. Op een paar bewoners na doet iedereen gezellig mee met dit feestje.

Niet veel later was het tijd voor Cemal om zijn tranen de vrije loop te laten gaan. Hij organiseerde een korte stille tocht naar de poort en weer terug de loods in. Eenmaal terug in de loods stak hij vijf kaarsjes aan voor zijn zusje die 5 jaar geleden is overleden. Hij heeft haar nooit mogen ontmoeten. Tijdens de emotionele speech hield Cemal het niet meer droog.

Een hele foute en slechte overgang nu, maar ook Jessie en Billy hielden het niet droog. Zij zijn rond middernacht weer in elkaars armen gespot. Ze stoppen hun tong diep in elkanders mond en doen dat even later nog eens fijntjes over. Ook Rowena en Ruud hebben het erg gezellig gehad vannacht in bed. Alleen maar liefde in Utopia! Maar voor hoe lang deze keer is de vraag... Een andere belangrijke vraag krijgen we binnen enkele uren al antwoord op. Stemmen de kijkers van Utopia voor of tegen een 40-urige werkweek? De uitslag van het referendum komt er straks aan. Wat denk jij? Laat het weten in de reacties op deze koude 1039e dag van Utopia. Goedemorgen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.