Het thuiswerk is bezorgd in Utopia. ~ Utopia Gekte

11/04/2016

Het thuiswerk is bezorgd in Utopia.

500 doosjes oplichterij.

Niet schrikken, de Utopianen hebben voor de verandering geen dozen vol nieuwe kleding voor zichzelf besteld. Heb zijn grote dozen vol met... Kleine doosjes! Deze mogen de bewoners vouwen en lijmen. Met dit thuiswerk verdienen ze een extra centje voor de BV. Wat voor doosjes ze in elkaar knutselen? 500 koffiedoosjes. Er gaan 7 capsules koffie in per doosje en zo'n doosje kost online een fortuin. Maar dan heb je misschien wel dure koffie die is aangeraakt door échte Utopianen én waar je van afvalt...

Wat is het probleem naast dat de koffie veel geld kost? Het is pure oplichterij... Ze (Het merk waar ik de naam voor de zekerheid maar niet van ga noemen) beweren dat je er van afvalt omdat het uitzet in de maag waardoor je een verzadigd gevoel krijgt en dus minder honger hebt. En de bewoners steunen dit schandaal indirect. Voor hetzelfde geld haal je online minstens 90 capsules glucomannan, wat de werkzame stof in de koffie is waar het om gaat. Alleen zit het dan dus niet in je koffie... En daarnaast heeft het goedje slechts op een klein deel van de gebruikers het gewenste effect. Er is nauwelijks onderzoek naar gedaan. En glucomannan kan ook nog eens gevaarlijk zijn bij verkeerd gebruik. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de invloed die het produceren van het goedje en de koffie op het milieu hebben. Over de herkomst en productie van het product is niks terug te vinden. Ik maar denken dat de Utopianen altijd zo begaan zijn met de mensheid, het dierenrijk, het milieu en de staat van de Aarde. Of zijn ze toch meer begaan met geld? Nou ja... Ze werken nu toch wel voor een mager loontje om dit soort praktijken in stand te houden voor bedrijven die er fors op verdienen. Oeps? Ach nee.. Waar maak ik me eigenlijk druk over? Werken ze, is het nog niet goed. ;-)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.