De dierenambulance komt wéér naar Utopia. ~ Utopia Gekte

11/05/2016

De dierenambulance komt wéér naar Utopia.

Ruuds haar valt toch uit.

Goedemorgen en welkom bij dag 1040 van Utopia. Het is zaterdagochtend en vandaag begint de werkdag van de Utopianen iets later. Dit omdat ze vanavond een live in de loods hebben. Vannacht werd het erg laat voor Jessie en Billy die elkaars speeksel weer uitwisselden en meer dan dat. Ook Bas en Dominique hebben in ieder geval hun tongspieren vannacht weer getraind. Stelletje Cemal en Romy en stelletje Ruud en Rowena idem dito. Een en al liefde in Utopia.

Iets voor negen uur 's ochtends worden Ruud en Rowena wakker in de caravan. Daar ontdekt Ruud de grap die Rowena en Bas met hem hebben uitgehaald. Er ligt een pluk haar op zijn kussen. In eerste instantie schrikt hij heel erg. Alleen Rowena begint al snel te lachen waardoor hij weet dat het een grapje is. Daarna kan Ruud weer vrijuit met een gerust hart scheten laten en in zijn neus peuteren. Hij laat die scheten zodat Rowena zich op haar gemak voelt en zelf ook scheetjes durft te laten. Ze heeft namelijk een beetje last van haar buik. Na veel stoeien, knuffelen en lachen staat ze op uit bed en verlaat de caravan. Romy is op dat moment al geruime tijd bezig in de koeienstal. Ook Ruud besluit op te staan en piest zijn volle blaas leeg in de emmer naast de caravan. Daarna neemt hij het kipje mee de loods in. Het kipje heeft in de caravan geslapen omdat de koe op haar pootje heeft gestaan gisteravond.

Bas en Dominique zijn ook wakker en kijken hoe het met de kip gaat. Bas besluit de dierenambulance te bellen omdat hij denkt dat het pootje gespalkt moet worden. Ze zegt dat er direct een chauffeur komt op het kipje op te halen. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.