Bloed stroomt uit Rianne haar hoofd na val spiegel. ~ Utopia Gekte

11/01/2016

Bloed stroomt uit Rianne haar hoofd na val spiegel.

De kluis van Jessie kraken.

Billy dacht net dat ze dood ging omdat ze een pukkel op haar rug heeft. En niet veel later is het Rianne die een nog ernstiger probleem heeft. Ze kreeg een spiegel(?) op haar hoofd en dat was blijkbaar zo'n flinke knal dat het bloed uit haar hoofd stroomt. Ze neemt snel plaats op een stoel en Victoria bekijkt de wond nog eens goed. Het valt gelukkig allemaal mee. Een beetje poetsen en je ziet er niks meer van. In de badkamer laat Rianne de schade aan Romy zien. Zij schrikt er nogal van en vraagt of ze veel pijn heeft. Gelukkig heeft ze alleen nog een beetje hoofdpijn en voor de rest niks. ''Oh ze hebben gelachen. Wat een drama. Wat een drama. Douchen mag ik nou niet, anders word mijn wond erger'', aldus Rianne. Ze besluit om zichzelf op te maken voor de spiegel. Het laatste beetje bloed verdwijnt van haar voorhoofd. De wond zit gelukkig niet in haar gezicht maar onder haar haren.

Buiten dit ongeval om valt er nog weinig te beleven in Utopia. Het is inmiddels alweer 10 uur 's ochtends geweest en nog geen bedrijvigheid te bekennen. Jessie en Karin roken een sigaretje in de mist op het rokersbankje. Billy wandelt met haar hakjes naar die zelfde plek toe en krijgt een warm welkom van Jessie: ''Hai lieffie!''

In de keuken is Gina aan het kokkerellen. Ze is druk in de weer met wat beslag en een mixer. In de badkamer blijft Rianne druk bezig met haar wond. Ze grapt tegen Victoria dat ze verband om haar hoofd wilt doen, maar Victoria weet niet of ze dat wel hebben. ''Er komt nog steeds bloed uit. Ik ga even zitten'', laat Rianne weten. Ook vraagt ze zich af of Jessie al iets doorheeft. Ook dat weet Victoria niet. Want wat hebben ze nou gedaan? Voor zover ik het geheime plannetje mee kreeg hebben ze het goudklompje uit de kluis gepakt en verstopt. Dit omdat Jessie een bod van 400 euro heeft gekregen. In de woonkamer vraagt Rianne aan Jessie of hij het goudklompje al verkocht heeft. Hij legt uit dat hij niet gaat wachten op een nog hoger bod, omdat het goudklompje maar 200 euro waard is. Rianne wil het klompje graag zien dus Jessie maakt de kluis open. Het klompje ligt er nog dus blijkbaar hebben Rianne en Victoria iets anders uitgespookt. Of ze wilde even meespieken om te zien wat de code van de kluis is? Helaas is dat haar niet gelukt. Daarom loopt ze even naar Billy toe die haar tanden poetst in de badkamer. Het valt mij meteen op dat Billy een knallende roze lipstick op heeft en een knallende roze sjaal. En het staat haar nog goed ook! Heerlijk kleurtje en een geweldige sjaal.

Maar Rianne verder helpen met het kraken van de kluis? Nee, dat doet ze niet. Ze weet wel wat de nieuwste code is, alleen is ze niet van plan om die met Rianne te delen. Ze beloofd wel om niks aan Jessie door te geven. Rianne is dus inderdaad aan het proberen om het goud van Jessie te bemachtigen. Vooralsnog zonder succes. Bij de computer doet Rianne nog een poging, ditmaal door Billy om te kopen. Ook daar doet Billy niet aan mee. Het is nog even afwachten of Rianne haar missie gaat slagen en waarom ze hier zo druk mee bezig is. Jessie komt ook naar de computers gelopen en maakt een opmerking over het lichtje op de camera. Hij noemt het sarcastisch een irritant lichtje. Op de derde foto kan je het lichtje zelf zien op de camera. Daardoor weten bewoners dat ze live in beeld zijn. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.