Billy zou Jort Kelder wel willen doen. ~ Utopia Gekte

11/05/2016

Billy zou Jort Kelder wel willen doen.

Liveblog van het centraal.

Gisteren sopten de dames weg op de bank vanwege Justin Bieber. Vandaag is het Jort Kelder die de eierstokken in beweging weet te brengen. Dit omdat Bas zich vandaag een beetje in Jort Kelder stijl heeft gekleed. De dames vinden dat Bas er lekker uit ziet vandaag. Billy vind het vervelend dat Bas zo ver bij haar vandaan gaat zitten, ze is al twee dagen verliefd op hem, zo biecht ze op. Billy heeft daarnaast alleen maar lovende woorden over voor Jort Kelder en zijn 'sexappeal'. ''Die jongen heeft stijl, klasse en is heel rebels. Een hele rebelse kakker'', laat Billy weten. ''Ik denk dat mijn gaatje helemaal dicht zit als hij op me af komt. Zo sexy vind ik hem'', vult Rowena verder aan.

Nu even serieus. Het centraal gaat van start. Eens kijken wat de bewoners vandaag weer allemaal te bespreken hebben. Jessie begint met de financiën, een onderwerp dat Jort Kelder ook wel ligt. Er zijn wat facturen bijgekomen en die kunnen de bewoners inzien. De huidige stand is €8800 euro in de min, mede door investeringen zoals in de truien van BENDR. die Ruud verkoopt. De webshop loopt als een tierelier waardoor ze snel uit de min zullen komen met deze huidige trend.

11:08. Jessie heeft een herberekening gemaakt voor de schatting tot het einde van het jaar. Eerst zouden ze 5000 euro in de min staan, maar volgens de nieuwe schatting komen ze ruim 5000 euro in de plus te staan tegen het einde van het jaar. Billy vind het fijn dat Jessie alles steeds zo goed bijwerkt.

11:10. Dominique heeft een punt. Ze heeft met Anthony gesproken over de evenementen. Hun samenwerking gaat nog intensiever worden en dat scheelt Dominique ontzettend veel werk. Zo hoeft Dominique zelf niet meer naar standhouders te zoeken.

11:14. Ramona vertelt dat er maandag een regisseur komt vanwege haar filmproject. Op 21 december gaan ze het Utopiaanse kerstverhaal/kerstspektakel spelen met orkest.

11:21. Cemal vertelt dat kijkers meubels kunnen aanvragen met een aanbetaling van 50%.

11:28. Rianne gaat vanavond haar recordpoging BH's openen uitvoeren. Ze mikt op het verbreken van het record van Dennis Storm. Het huidige wereldrecord is te hoog gegrepen, maar die van Dennis Storm kan ze wel aan.

11:33. Vele evenementen en ideeën komen voorbij. Kaartjes voor alle evenementen zijn te koop op de webshop van de Utopia bewoners. Zo kan je bijvoorbeeld naar een 'Open Loods' gaan, waarbij je voor €12,50 de bewoners kan ontmoeten en groeten en een kijkje kan nemen in de loods. Ook heb je de gelegenheid om de bewoners beter te leren kennen en ze alle vragen te stellen die je maar kan bedenken.

11:47. Het centraal is alweer afgelopen. De Utopianen hebben werk te doen en Karin ontvangt zo haar bezoek.     

Dit bericht krijgt nog updates tot het centraal is afgelopen. Vernieuw de pagina regelmatig of klets gezellig mee in de reacties. Sop jij ook weg wanneer je aan Jort Kelder denkt?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.