Billy vreest dat Jessie moet vertrekken. ~ Utopia Gekte

11/02/2016

Billy vreest dat Jessie moet vertrekken.

Werk aan de winkel.

Gisteravond kreeg Billy last van een onderbuikgevoel en daarom wilde zij graag even met Jessie in gesprek. Billy gaf het startsein voor een reeks dagen met bloedstollende nominatie gesprekjes. Wat blijkt nou? Billy is als de dood dat Jessie naar huis wordt gestuurd bij de aankomende nominaties. (Geen idee wanneer die weer zijn trouwens) En als hij opeens wegvalt is er nog niks 'geregeld'. Billy begint zich zoveel zorgen te maken dat ze te emotioneel raakt voor het gesprek. Desalniettemin blijft ze praten c.q. schreeuwen. Jessie zelf geeft aan niet naar huis te willen gaan. Maar de kans dat hij moet vertrekken zit er altijd in, dus ze moeten niet weer te dicht naar elkaar toe groeien. En dat was zo'n beetje het meest spannende van de hele avond en nacht. Verder hebben Jacco en Karin veel plezier gehad met elkaar in de studio. Jacco was lekker aan het zingen en Karin deed een dansje.

Aangezien de meeste bewoners al vroeg naar bed zijn gegaan staat iedereen ook vroeg weer op. Dag 1037 van Utopia gaat van start met post voor Rianne en Dominique. En momenteel komt de hele groep zelfs al bij elkaar. Het is precies 9 uur wanneer Gina iedereen naar de woonkamer roept. Ze zijn allemaal vroeg opgestaan omdat ze vandaag een test werkdag hebben van 9 tot 6. Cemal gaat nu 2 uur buiten werken, productiewerk komt binnen nu en een uur binnen en er komt een vergadering over de evenementen. Zolang het productiewerk nog niet binnen is heeft iedereen een andere taak als ze niks te doen hebben. Zo gaat Rowena bijvoorbeeld bellen voor een plotter. Dominique kan nog even niet werken. Zij probeert wat traantjes naar buiten te persen tijdens het lezen van post. Bas kan ook nog even niet werken, hij troost haar. Later troost Rowena haar ook. ''Ik heb hele goede post gehad, maar ik mis ze gewoon'', snikt ze. Om nog geen seconde later lachend te vertellen dat haar moeder allerlei idee├źn oppert om geld mee te verdienen. En weer een seconde later trekt ze weer een moeilijk gezicht. Ruud, Bas en Rowena kletsen en lachen tussen haar in. Het is nu al goed te zien welke bewoners wel werken en welke niet. En dat al in de eerste 10 minuten van de werkdag!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.