Billy: ''Volgens mij ga ik dood''. ~ Utopia Gekte

11/01/2016

Billy: ''Volgens mij ga ik dood''.

Taart voor jarige Victoria.

Goedemorgen en welkom bij dag 1036 van Utopia, de eerste dag november én bovenal de verjaardag van Utopia bewoonster Victoria. Na middernacht blijkt dat haar medebewoners haar niet vergeten zijn. Een grote verjaardagstaart is aanwezig om aangesneden te worden. Gelukkig maar, want van een nachtelijke snack zijn de meeste inwoners niet vies. Na wat stukjes taart en vele sigaretjes valt iedereen heerlijk in slaap.

De volgende ochtend begint al meteen goed. Er is een bod van 400 euro binnen gekomen op het klompje goud van Jessie.Hij is helemaal in de zevende hemel met dit bod. Deels omdat het klompje nog geen 200 euro waard is en deels omdat hij zich nu een goudhandelaar voelt. Ook de dag van Victoria begint goed. Zij krijgt natuurlijk verjaardagspost en ligt continue in een deuk om haar lieve verjaardagskaartjes. Daarnaast heeft ook Bas weer zijn post in ontvangst mogen nemen.

In de paarse slaapkamer vergaat Billy ondertussen van de pijn. Ze heeft een pukkel op haar rug en moet dit aan Jessie laten zien. Hij mag er ook een paar keer aan komen waardoor ze een aantal keren 'Auw' roept. ''Volgens mij ga ik dood'', laat een angstige Billy weten. We houden de nijpende situatie nauwlettend in de gaten....
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.