Billy schiet uit haar slof en Ruud bedreigt Jessie ~ Utopia Gekte

11/10/2016

Billy schiet uit haar slof en Ruud bedreigt Jessie

''Omdat hij gewoon een eikel is''

Terwijl Billy in de slaapkamer haar frustraties over Jessie bespreekt met Ramona en Romy, komt om tien over één Jessie ook de slaapkamer weer inlopen. Hij hoort namelijk dat ze het over hem hebben. ''Het is heel makkelijk om mij nu weer van alles te zeggen'', laat hij weten. Waarna Billy zegt dat ze hem niet de schuld geeft. ''Ik wil de kamer uit, maar alle kleine dingen waar ik niks mee bedoel vat jij op als signalen. Zoek het alsjeblieft niet bij mij. Ik verander de code van de kluis naar wat ik altijd als pincode heb gehad. Als je naar iets op zoek bent zul je altijd wat vinden'', aldus Jessie. Hij veranderde de code gewoon naar iets wat hij makkelijk kon onthouden, zonder bijbedoelingen. ''In onze ogen leg je alles er te dik op'', bemoeit Romy zich ermee. ''Dan zal ik zelfs nu het over is op mijn gedrag gaan letten'', aldus Jessie. Billy benadrukt dat ze zich heel kwetsbaar opstelt en dat ze hem alleen vraagt of hij rekening met haar kan houden. ''Ik kom al niet eens meer bij je in de buurt. [...] Jij vraagt het drie keer. Jij wilt het weten omdat je aan het zoeken bent'', aldus Jessie. ''Ga gewoon weg en laat me alsjeblieft met rust'', begint Billy weer te huilen. Als Jessie nogmaals begint over dat Billy elke keer vraagt wat hij komt doen als hij de slaapkamer inkomt schiet Billy uit haar slof. Luid begint ze te huilen en te schreeuwen. ''Dat heb ik nooit gezegd Jessie en nu word ik echt gek. Ik vraag gewoon 'wat kan ik doen. Kan ik je helpen'. [...] Dit is wel waar. Nu raak in in paniek. Nu word ik echt gek. Je gaat dingen vragen die niet waar zijn. Ik word echt gek. Je kent me nu gaat het te ver. Ik doe f*cking me best''.

Ruud heeft ondertussen Jessie uit de kamer getrokken en begint zich er mee te bemoeien. Hij knuffelt Billy en dat is waarschijnlijk precies wat ze wil en nodig heeft. Want tja Billy heeft tenslotte nog steeds een oogje op Ruud en vind zichzelf nog altijd beter dan Rowena liet ze laatst nog weten. ''Ik wil echt naar mama toe'', huilt ze uit in Ruud zijn armen. ''Je moet even rustig worden. Dat is het beste'', reageert Ruud rustig. ''Ik ben aan het flippen. Ik krijg dingen naar mijn hoofd die ik niet doe en dan word ik gek'', laat ze weten. ''Kom op, laat je niet gek maken'', adviseert hij haar. ''Nee, weet ik wel'', snikt ze zielig verder. ''Even rustig blijven'', adviseert Ruud. ''Ja, sorry''. Ruud vraagt vervolgens wat Jessie gezegd heeft. ''Het gaat nergens over. Ik probeer me kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn. Ik heb het gevoel dat hij me de hele tijd loopt te prikken''. Billy vertelt het hele verhaal en volgens haar is het allemaal ''bullshit''. Als iemand onrecht uitspreekt word ze gek. ''Het zat er aan te komen'', laat ze weten. ''Hij prikt iedereen'', reageert Ruud. ''Omdat hij gewoon een eikel is'', aldus Billy.

Daarna bedankt ze Ruud en komt de volgende persoon aangehobbeld. Victoria die daarnet nog enigszins moeilijk deed over een slaapplek voor Jessie maken op de vide. ''Hou me maar gewoon even vast. Net zo lang tot het over is. [...] Voordeel is wel dat het er nu even uit is. Zeg het gewoon eerder als je iets dwars zit''. Ruud is er ondertussen ook nog steeds bij. ''Ik ben dat respectloze naar vrouwen echt zat van hem. Dat meen ik echt'', laat hij weten. ''Je bent lief Ruud. Thanks dat je me even rustig maakte. Dan is het fijn iemand om je heen te hebben die je goed kent'', aldus Billy. ''Die kut opmerkingen de hele tijd'', laat Ruud weten. Daarna loopt hij weg en blijft Billy achter met Victoria. Billy zegt graag even te willen gaan roken. Niet wetende dat er buiten ondertussen een ruzie tussen Ruud en Jessie gaande is. ''Wat er ook gebeurd, je zit niet aan mij'', laat Jessie weten. ''Volgende keer grijp ik je'', aldus Ruud die nog altijd boos is. Jessie is van mening dat Ruud beter zou moeten weten. ''Meer respect tonen voor vrouwen en als je het niet zelf leert zorg ik dat je het leert'', aldus Ruud. ''Blijf gewoon van me af. Ik waarschuw maar één keer en dat is deze keer'', laat Jessie weten. ''Dan doe ik het zo nog een keer. Je moet gewoon meer respect hebben voor vrouwen. Dat vind je nogal moeilijk hé? Nogmaals ik waarschuw ook maar één keer. De volgende keer leer ik het je'', bedreigt Ruud hem.

Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben is iedereen weer binnen en horen we Ruud tegen iemand anders praten. ''Ja, heel laag. Stop daar mee dan word ik woest''. Zodra Ruud langs Jessie loopt werpt hij hem nog een smerige blik toe. Romy is het ondertussen helemaal met Ruud eens. ''Hij moet inderdaad eens normaal doen tegen vrouwen. Hij moet normaal leren communiceren, maar dat kan hij niet. Ik vind het een naar mannetje. Bah''. Rowena heeft ondertussen Ruud opgezocht en vraagt of het gaat. ''Er zijn gewoon een aantal dingen waar ik een hekel aan heb'', laat hij weten. Romy is ondertussen ook weer helemaal veranderd van mening. Eerder was ze nog enigszins bereid om met Jessie van slaapplek te verwisselen, maar nu niet meer. ''Hij zoekt het maar uit''. Zij en Cemal gaan niet verhuizen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.