Billy: ''Fucking idioot, flikker op! Ik ben hem echt zat'' ~ Utopia Gekte

11/10/2016

Billy: ''Fucking idioot, flikker op! Ik ben hem echt zat''

''Hij doet het er gewoon om''

Jessie is begin deze middag druk op zoek geweest naar een nieuwe slaapplek om verder uit de buurt te zijn van Billy. Dit wilde hem alleen niet lukken en uiteindelijk was het juist Billy die met de oplossing kwam en besluit om zelf voorlopig in de koude studio te gaan slapen. Alleen ontstond er daarna direct weer een korte woordenwisseling. Als Jessie bij die woordenwisseling wegloopt om erger te voorkomen neemt Romy het voor Billy op. Zij vind dat Jessie Billy om niks een rotgevoel geeft. Jessie loopt ook bij Romy weg aangezien hij duidelijk geen behoefte meer heeft aan drama. ''Ja, dan loop je weg'', roept Romy hem na. ''Jongens, dat medeleven met Bil. Wat is ze zielig, rot op zeg!'', mompelt Jessie verder terwijl hij de keuken in loopt. Romy en Ramona zoeken daarna Billy op in haar slaapkamer om haar te steunen. ''Ik doe echt mijn best en word er gek van. Ik vind het echt niet oké. Ik wil prima weg, maar hij zit me gewoon.... Vanochtend hadden we het gezellig, gewoon normaal. Ik vraag om de code van de kluis. Vraag ik om de code van de kluis, 'ja dat is de geboorte van mijn ex vriendin'. Dat vind ik niet tof. Hij loopt me de hele tijd te prikken terwijl ik f*cking mijn best doe. Ik voel me er ook niet goed bij hoor'', huilt Billy. Romy vind dat Jessie er ook normaal mee om moet gaan. ''Hij loopt me alleen te prikken. Ik vind het niet leuk. Dit is geen houdbare situatie ik doe echt mijn best. Ik ben hem ook geen dingen voor zijn hoofd aan het gooien. Hij kan het ook met respect doen. Dan zegt hij 'dat is gewoon mijn code'. Nee je zegt het gewoon om me te kwetsen. Ik doe echt mijn best en moeite om hem met respect te benaderen. Ik irriteer me dood. [...] Er is altijd één moment op de dag dat hij me moet raken. Hij doet het er gewoon om'', aldus Billy.

Billy zegt echt in de studio te willen gaan slapen. Dat vind ze lekker en prima. En wat die kou betreft, Billy maakt het er wel warm. Ze heeft een driedubbele deken en merkt dat ze even alleen wil zijn. Op dat moment komt Ruud de slaapkamer inlopen verkleed als Jezus. Ramona en Romy zijn meteen helemaal enthousiast. Ruud zegt het voor één keer te doen. Hij wil alleen geen tekst en ook niet oefenen. Ramona omhelst hem. Ze vind het echt heel leuk. ''Hij is echt Jezus, Lieffie daar ben ik echt blij mee''. Als Ruud de kamer weer verlaat hebben de dames weer alle aandacht voor Billy. ''Ik heb echt rust nodig. Er gebeurd veel te veel en ik kan het er gewoon niet bij hebben. Ik vind hem vervelend'', aldus Billy. Ramona zegt Jessie wel even aan te gaan pakken. Op momenten dat zij zwak is zit hij haar ook continu te porren tot ze moet janken. ''Ik ben echt lief tegen hem. Ik weet niet wat ik moet doen. Als ik me kut voel gaat hij me alleen maar kutter laten voelen terwijl ik me niet chill voel'', aldus Billy. Als Jessie de kamer in komt richt Ramona zich meteen tot hem. ''Dit kan echt niet. Kijk hoe ze er bij ligt''. Ramona begint over de code en dat Jessie continu mensen aan het porren is. ''Ik verander de code en dat is toevallig de geboortedatum van mijn eerste vriendin. Ik geef je de code en jij vraagt ''Wiens geboortedatum is dat? Wiens geboortedatum is dat'', legt Jessie uit. Billy zou degene zijn die het wilde weten en er over doorvroeg. "'Ik trek dit niet'', laat Billy weten. ''Ik ook niet, dus laat me er buiten. Ik heb er geen zin in. Ik heb hier al maanden in gezeten ik wil dit niet meer. Daarom ga ik de kamer weer uit. Ze vraagt elke keer als ik de kamer in kom 'wat kom je nu weer doen'. Je vraagt wat ik hier in hemelsnaam kom doen'', aldus Jessie.

Op dat moment kan Billy zich niet meer inhouden. ''Fucking idioot, flikker op! Ik ben hem echt zat''', huilt ze. ''Hij blijft doorgaan. Ik denk dat het een bepaalde manier is om aandacht te vragen bij jou want hij is gewoon vervelend aan het doen'', vind Ramona. ''Ik ben me super kwetsbaar aan het opstellen en dit is wat ik er voor terug krijg. Ik word helemaal gek van hem, elk moment geeft hij me een prik'', huilt Billy verder. ''Jezus, waar ben ik in godsnaam mee bezig. Het voelt gewoon niet oké. Ik word niet goed behandeld nu, terwijl ik echt mij best doe''. Ramona wil een andere slaapplek voor Billy maken, want tja nu het om Billy gaat kan het natuurlijk wel. Maar Billy gaat liever gewoon een tijdje de studio in. ''Hij legt het er heel dik bovenop en gaat het bij iedereen vragen. Hij zit gewoon te zoeken naar een plek om te slapen, maar de manier waarop. Hij kan het ook met respect doen'', aldus Romy. ''Hij is gewoon boos op mij. [...] Als iemand verdrietig is zou ik even een tandje lager gaan en diegene met rust laten, maar hij maakt heel de tijd onder de gordel opmerkingen. Dat bevordert niet mijn... Ik heb het er ook moeilijk mee. Ik vind het ook niet leuk'', laat Billy weten. ''Het is gewoon echt klaar. Negatieve aandacht, dat doet hij nou eenmaal'', aldus Ramona. ''Hij moet ophouden, want hij kwetst mensen er echt mee'', laat Billy weten.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.