Wolter Kroes: Ruud ruikt naar koeienstront! ~ Utopia Gekte

10/20/2016

Wolter Kroes: Ruud ruikt naar koeienstront!

Welkom in Utopia!

''Hey ruik eens, ik ruik Ruud. Koeienstront'', laat Wolter Kroes weten. ''Gadverdarrie'', vult zijn compagnon aan. En zo komen ze Utopia binnen wandelen. Er komt gelijk een streamlock, helaas. Na de streamlock vertelt Wolter dat hij hoopt snel van de bronchitis af te willen zijn. ''Ik hoest als een zeehond. Wat hangt hier een verschrikkelijke strontlucht'', moppert Wolter. Het is al een paar dagen duidelijk dat Wolter Kroes niet te spreken is over Utopia bewoner Ruud. Niet zo vreemd, daar heeft bijna elke Utopia kijker last van. Bij Wolter komt het omdat hij alle negatieve dingen heeft gehoord die Ruud over hem heeft gezegd.

Op Facebook reageerde Wolter twee dagen geleden al op iemand die dit aan hem meldde. Wolter beloofde het te gaan bespreken met Ruud. Of hij die kans krijgt is nog maar de vraag. Ruud schuilt waarschijnlijk in zijn caravan zolang Wolter Kroes in Utopia is. Wolter lijkt er niet wakker van te liggen, hij zingt vrolijk door de loods. ''Hey Ruudje'', roept Wolter naar Ruud in de verte.

Een goed gesprek tussen Ruud en Wolter zit er vooralsnog niet in. Wolter gaat meteen aan de slag met de soundcheck samen met Jacco. Wolter is hartstikke gezellig, spontaan, sociaal en in zijn element. En Ruud? Die staat zichzelf voor de spiegel te bewonderen in de badkamer. Hij is dus ook helemaal in zijn element. Na de soundcheck doet Gina de haren van Wolter in haar salon. Hij vind zijn scheiding een beetje nichterig, maar dat hoort bij het thema. Ook vraagt hij of Ruud nog een pak aan trekt of dat hij Ruud op het podium nog moet aanpakken straks. Gina legt uit dat ze het hebben geprobeerd, maar dat ze Ruud er niet in mee kregen. Na de streamlock zien we dat de bezoekers om 19:04 ook binnen komen wandelen. Het zijn behoorlijk wat bezoekers en velen hebben zich aan de nette dresscode gehouden. Rianne blijft vooralsnog onzeker op de vide samen met Billy. Billy geeft veel complimenten en geeft aan dat de bezoekers dit ook zullen doen. Die hebben ook gezien dat Rianne vanavond in een nettere outfit tevoorschijn komt dan ze normaal zou dragen. Billy haalt even een biertje voor Rianne en ze gaan zo samen naar beneden lopen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.