Wilmon zou Rianne naar huis sturen en Ramona huilt. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Wilmon zou Rianne naar huis sturen en Ramona huilt.

''Ik wil naar huis''.

Met de deken om zijn lichaam heen komt Wilmon om tien voor half twaalf ook maar eens uit bed. Hij is al een tijdje in gesprek met Cees. Wilmon laat doorschemeren dat hij Rianne naar huis zou hebben gestuurd als hij mocht blijven. Dit omdat zij een beetje buiten de groep valt en daardoor altijd alleen is. Volgens Cees was dat niet de juiste keus geweest. Rianne zou nog moeten landen vindt hij. Het kan volgens Cees wel tot 6 maanden duren tot Utopia echt tot je thuis voelt. Terwijl Cees en Wilmon doorpraten over de Bijlmerramp horen we Ramona ineens enorm huilen.

Ramona zegt ontzettend veel pijn te hebben en kan bijna niet praten van het huilen. Gefrustreerd en kapot van verdriet friemelt ze aan de streetwear collectie. Jessie en Karin schrikken van haar verdriet. Ze heeft heel veel pijn aan haar rug vanwege het slechte matras waar ze op slaapt. Jessie doet zijn uiterste best om Ramona minder verdrietig te laten zijn. Hij legt uit dat ze het beste een deal kunnen maken om voor meerdere personen nieuwe matrassen te kopen. Zo komen ze uiteindelijk goedkoper uit. Ramona moet dus nog wat langer geduld hebben, al lijkt ze daar momenteel weinig kracht voor te hebben.

Ook Karin biedt een oplossing samen met Jessie. Er kunnen op zijn vroegst pas na het weekend nieuwe matrassen komen. Dus Ramona mag vannacht op het waterbed van Karin liggen. Karin komt er dan gezellig naast liggen met een matras. Dankzij deze tijdelijke oplossing besluit Ramona toch in Utopia te blijven. Als het waterbed haar bevalt beloofd Jessie voor haar ook een waterbed te bestellen. Het is een duur geintje, maar volgens Jessie maakt dat niet uit. ''Het gaat om onze gezondheid'', besluit hij. Jessie zelf ziet een nieuw (water)bed ook wel zitten. Morgen gaat hij even bellen. De tranen van Ramona zijn weer verdwenen. Tijd om naar buiten te gaan om even te roken en aan de gezondheid te denken.

3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.