Wilmon of Kevin moet Utopia zo verlaten. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Wilmon of Kevin moet Utopia zo verlaten.

Verjaardagspost voor Romy. 

Joehoeee! Goedemorgen en welkom bij deze spannende zondag. Utopia is weer begonnen aan de nieuwe dag. We mogen vandaag weer massaal getuige zijn van een zenuwslopende stemming. Rond het middaguur komen alle bewoners bij elkaar om Kevin óf Wilmon naar huis te sturen. Mijn hartslag stijgt nu al enorm als ik er aan denk. Nu alleen nog hopen dat Cees even snel vrijwillig naar huis gaat voordat hij morgen wordt weggestuurd. Of dat hij hélemaal niet naar huis wordt gestuurd. Dat zou nou eens een verrassing zijn! Verheug je er maar niet op... :-)

Door naar Romy. Deze ochtend krijgt jarige Romy een enorme stapel post en kaarten in haar handen gedrukt. Alle verjaardagspost maakt ze dolenthousiast open in de woonkamer. Natuurlijk zit haar liefste Cemal er naast om ook van de (geluids)kaarten te genieten. ''Jeeeuuuuttje wat ben jij verwend! Ken jij zoveel mensen ofzo. Leuk hoor'', laat Victoria weten. Zij kwam tussendoor even langs om Romy te feliciteren.

Verder valt er nog niet veel te schrijven over de gebeurtenissen in Utopia. De dag is daar nog maar net begonnen. Ze zitten aan het ontbijt of roken een peukie of liggen nog in bed. Nog iets meer dan een uurtje wachten op de stemming. Gaat Wilmon naar huis of krijgen we een verrassing te verwerken?

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.