Wilmon moet Utopia verlaten, Kevin blijft. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Wilmon moet Utopia verlaten, Kevin blijft.

De uitslag is overduidelijk.

''Wij gaan met zijn allen even in beraad om te kijken wie hier het beste past. Als ik jullie mag vragen om even naar buiten te gaan of de studio of het cordwood'', vertelt Billy aan Wilmon en Kevin. Ze maakt nog een sarcastisch grapje richting Wilmon over dat hij zogenaamd zou willen blijven. Beide heren lopen naar buiten toe en weten vast al wat er gaat gebeuren.

In de loods doen alle bewoners kort hun verhaal. Het gaat er vooral over dat Wilmon zo leuk binnen kwam tot hij het koud kreeg en niet meer uit bed kwam. Toen Wilmon net binnen kwam had hij alle harten al snel veroverd. Maar door zijn gedrag daarna heeft hij het Kevin wel erg makkelijk gemaakt. We kunnen er lang of kort over kletsen, maar de uitslag is al snel duidelijk. Kevin mag in Utopia blijven en Wilmon moet vertrekken. Wilmon gaat niet gelukkig worden in Utopia omdat hij zijn vriendin en haar kinderen teveel gaat missen. Veel bewoners vinden het jammer dat het zo heeft uitgepakt. Kevin zal er niet wakker van liggen als hij het goede nieuws zo te horen krijgt. En Wilmon kan een winterjas kopen, of tien.

Ramona heeft vanaf nu geen behoefte meer aan een 'spange pappi'. Ze had veel hoop toen Wilmon de donkere God binnen kwam, maar ze gaat zich weer focussen op zichzelf. Daarom mag Wilmon wat haar betreft ook naar huis en kiest ze dus net als de rest voor Kevin. ''Wilmon heeft het denk ik onderschat'', aldus Ramona. Billy besluit om de mannen te gaan halen want ze kiezen unaniem voor Kevin.

Zowel Wilmon als Kevin zijn zeer tevreden met deze uitkomst. Wilmon kan weer lachen en Kevin krijgt vele knuffels. Het zal niet lang duren tot Wilmon met zijn spullen weer vertrekt. Kevin krijgt nu heel lang de tijd om zichzelf te bewijzen. Succes!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.