Wilmon hoopt Utopia te verlaten. ~ Utopia Gekte

10/07/2016

Wilmon hoopt Utopia te verlaten.

Utopia ontwaakt.

Deze morgen is er tenminste nog één iemand met levenslust in Utopia. En diegene is Ramona! Zij is momenteel in de sportschool te vinden. Nog sneller dan het ritme van de muziek fietst zij een eind weg op het fitnessapparaat. Nog even en ze heeft een rondje om de wereld gefietst. Ook de boksbal krijgt er weer flink van langs. Als ik zo lang als Ramona zou boksen heb ik geen vinger meer over om nog een verslag mee te typen. Ze is een bikkel en het zal mij niks verbazen als ze weer flink is afgevallen bij de eerstvolgende weging. Ga zo door Ramona, kick some ass!  Ik heb een beetje een zwak gekregen voor Ramona sinds haar oprechte dramatische nachtelijke huilbui over haar gewicht en hangende huid. Die eerlijkheid en openheid kan ik meer waarderen dan wat ze normaal laat zien. Wie weet laat ze haar 'Dramona' imago achter zich.

Als je de andere stream aanzet val je direct in een depressie. Daar zitten veel bewoners op de bank te hangen en te genieten van het vakantieleven in Utopia. Wilmon zit er niet bij, daar hoef je helemaal niks meer van te verwachten. Van zijn leuke binnenkomst is niets overgebleven. Hij heeft aangegeven de 15 maanden in Utopia nooit vol te kunnen houden. Daarom laat hij zich liever naar huis sturen zodat hij terug kan naar zijn vriendin en kinderen. Kevin - waar ik nou ook niet echt enthousiast over ben - blijft dus over. Helemaal niet erg, want hij stond tenminste wél vroeg op vandaag. Sterker nog, hij was de eerste die uit bed kwam. Kan nog best wat worden met Kevin zodra hij zijn draai gevonden heeft.

Verder deze ochtend... Helaas weer een overleden diertje in Utopia. Het betreft één van de 11 lieve kuikentjes. Gisteren merkte Wilmon al op dat één kuikentje niet goed meedeed met de rest. Samen met Romy hielden ze het kuikentje even in de gaten en leek het toch goed te gaan. Het kuikentje ging namelijk gewoon lekker warm onder moeder kip zitten. Onduidelijk is of het nou dat kuikentje is die alsnog is overleden. En op dit moment (11:10) heeft de samenleving een vergadering. Gisteren was het de BV al. Ook bij deze vergadering is Victoria van de partij. Zij zit namelijk in alle drie de takken: De BV, de samenleving én de foundation. Ze bespreken nu zaken als de badkamer, de toiletten, vegen, dweilen en ga zo maar door.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.