Wilmon heeft Utopia inmiddels verlaten. ~ Utopia Gekte

10/09/2016

Wilmon heeft Utopia inmiddels verlaten.

Houdoe en tot nooit meer ziens.

Eerder deze middag is bekend geworden dat Wilmon na vier dagen Utopia weer moet verlaten. Hoewel hij zelf al duidelijk maakte dat hij wilde vertrekken biecht hij bij Cemal op het toch jammer te vinden. Cees is kort na het nieuws bij Kevin te vinden. Hij mag in Utopia blijven en moet morgen één van de genomineerden naar huis sturen. Cees probeert het nog een beetje spannend te houden door te praten over dat Wilmon Rianne naar huis zou sturen. En dus niet Cees. Kevin krijgt nog niet eens de kans op zijn overwinning te vieren. Hij moet nu al meteen nadenken over morgen, de dag dat hij - naar alle waarschijnlijkheid - Cees naar huis stuurt. Het is en blijft toch een spannend moment voor de kandidaat zelf, ook al weet hij al wie naar huis moet.

Rond half vier is het moment daar. Wilmon heeft al zijn spullen bij elkaar geraapt en neemt bij de poort afscheid van de groep. Zijn korte avontuur in Utopia is alweer tot een einde gekomen. Hij krijgt van iedereen knuffels en de bewoners wensen hem veel geluk toe. Daarna gaat het gewone leven in Utopia weer door alsof er niks is gebeurd. Als je denkt dat Kevin meteen in de relax-stand schiet heb je het mis. Hij is inmiddels druk aan de poets. Probeert hij zo aan te tonen dat ook Cees vervangbaar is? ;-) ''Schoonmaken vind ik helemaal niet erg'', laat Kevin weten. Ook Jacco is aan het schoonmaken. Sterker nog, het was zijn idee. En Kevin bood direct zijn hulp aan. Goed bezig heren! Een schone loods is erg welkom, want morgen staat er een evenement op de planning. De finalisten van The Next Boy/Girl Band komen optreden. En daar zijn al best veel kaarten voor verkocht. Volgens mij al meer dan 80 zelfs. Niet verkeerd...
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.