Wilmon en Kevin stellen zich voor aan de groep. ~ Utopia Gekte

10/05/2016

Wilmon en Kevin stellen zich voor aan de groep.

Welkom in Utopia.

De grap van Bas en Ruud is vooralsnog geslaagd. Een groot gedeelte van de bewoners staat bij de poort te wachten. Dit terwijl Wilmon en Kevin al in de loods staan met wat te drinken. Daar maken ze ook vast kennis met Karin en Cees die nog wel in de loods zijn. Het duurt niet heel lang tot de hele groep alles al weet. Rowena zag ze al rennen in de bosjes dus die wist sowieso al vanaf het begin hoe het zat. Alle andere bewoners leken ook al op de hoogte van dit script. Het zal wel deel van een acteer cursus zijn geweest waar ze allen voor zakken.

Kevin - degene met een vrouwenstem en blanke huid - komt uit Rotterdam. Wegens omstandigheden is hij zijn baan kwijtgeraakt. Maar dat geeft hem mogelijkheden om zichzelf te ontplooien in Utopia. Kevin ziet dat iedereen heel hard werkt met elkaar en dat vind hij leuk. Dat hoopt hij uit te breiden met zijn creativiteit.

Wilmon/Mark/Willie is 31 jaar en werkte in de luchttechniek. Hij houdt van muziek maken en zijn gevoelens te uiten op papier. Iemand vraagt waarom hij zich heeft opgegeven. Daar komt een hele uitleg voor, maar volgens mij worden ze allemaal gewoon gevraagd zonder zich op te geven. Sporten doet Wilmon ook graag elke dag. ''Ik ben best wel een mannetje van alles'', zegt Wilmon. Hard werken is voor hem ook geen probleem.

Kevin is vrijgezel. Wilmon heeft een vriendin en twee kinderen. Het zijn niet zijn eigen kinderen, maar zo voelt het voor hem wel. Beide kandidaten hopen lang in Utopia te mogen blijven. Na een eerste indruk zeg ik Kevin naar huis en Wilmon blijven. We gaan het zien de komende dagen... Kevin die op mannen valt irriteert zich snel aan friemelende stelletjes. Wilmon irriteert zich aan slecht eten, snurken, kou (hij zegt nu al te trillen van de kou) en ruzie. Hij heeft geluk, Ramona is er om hem de hele winter warm te houden.  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.