We mogen weer veel dingen niet horen. ~ Utopia Gekte

10/16/2016

We mogen weer veel dingen niet horen.

Streamlocktopia.

Klessebessen met elkaar. Dat lukt vandaag wel in Utopia. Zeker in het zonnetje met je bips in de stoelen voor het cordwood huisje. Het is een komen en gaan van bewoners die steeds de gezelligheid opzoeken. Af en toe komen er interessante onderwerpen voorbij. Romy begint over de Bed & Breakfast gasten die een tijd geleden 's nachts naar huis zijn gestuurd. Ze vraagt aan Gina om nog eens uit te leggen hoe dat ging. Gina doet vervolgens meerdere keren voor hoe ze die gasten aansprak. ''In mijn pyjama en met mijn brilletje liep ik daar naar ze toe. Ik dacht echt nu ga ik het niet meer netjes vragen, ze moeten gewoon naar bed toe''. De gasten waren toen al meerdere keren aangesproken en hadden maling aan alles. Ze mochten ook helemaal niet naar de koeien toe lopen. De bewoners denken dat die Bed & Breakfast gasten veel over hun heen hebben gekregen in de buitenwereld. Dit omdat ze zichzelf zo hebben misdragen. Gina kan het niet begrijpen. Die vrouw was net 5 weken geleden bevallen van een kind. Volgens Victoria beseffen ze niet wat de impact van hun acties kan zijn in de buitenwereld.

Dominique heeft ook nog wel een vervelende ervaring waar ze iets over wil zeggen. ''Had ik dat vertelt laatst? Wat er laatst was gebeurd tijdens Live in de Loods met The Next Boy/Girl Band'', vraagt Dominique. Nog voordat ze kan vertellen wat er is gebeurd komt er een streamlock. Daarna gaat het opeens over thee. Niet veel later komt er weer een lange streamlock. Deze streamlock komt door iets anders. Billy is namelijk naar de gym toe gelopen en begint een gesprek met Jessie. Er zijn problemen ontstaan tussen die twee. Ja, wanneer niet, ik weet het lol. Maar ook dit gesprek mogen we dus niet volgen. De streamlock duurt behoorlijk lang. En na de streamlock zit Billy alweer bij de andere bewoners voor het cordwood huisje.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.