Wat er vannacht allemaal gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/05/2016

Wat er vannacht allemaal gebeurde in Utopia...

Toestanden allemaal.

Het was me het avondje wel weer gisteravond. Er is eigenlijk best veel gebeurd, maar ook weer niet. Het waren allemaal kleine dingetjes die bij elkaar best een bericht kunnen vullen. Dus we blikken nog even terug op de gebeurtenissen die het meest opvielen gisteravond en vannacht. Allereerst hebben we Cees. Hij krijgt morgen (vandaag dus) weer gasten in Utopia. Zij blijven 's avonds eten en genieten van Cees zijn kookkunsten. Waar ze ook van mogen genieten is zijn chocolademousse met een kloddertje speeksel. Nee, hij heeft zeker niet in het mengseltje gespuugd. Maar hij likt tussendoor wel aan de lepel waar hij alles mee over schept. En dat is nog niet eens het meest vieze, maar die details zal ik achterwege laten. Als je in een restaurant eet weet je tenslotte ook niet alles wat er in de keuken gebeurt. Achja... Wie weet voegt het een extra smaaksensatie toe! Tussen het kokkerellen door moppert hij nog wat over Ramona. Zij zou eelt op haar rug krijgen als ze niet oppast. Dit omdat ze zoveel op bed ligt. Auw... Ook over Bas begint Cees negatief te roddelen. Ditmaal tegen Rianne. Hij zou een fervent bezoeker zijn van 18+ websites in Utopia. Hij zou volgens Cees zelfs 'achter' toestemming hebben gevraagd om dat soort websites te mogen bezoeken op de computers.

Door naar de stelletjes. Billy en Jessie hebben samen in bad gelegen. Ze waren elkaar een beetje aan het eeuuhh... Opwarmen zeg maar. Tot Victoria binnen kwam en uitgebreid over problemen met tampons begon te praten. Rowena en Ruud. Ruud heeft Rowena kort gezelschap gehouden en ging vervolgens de suite in om daar te slapen. Een lat van de lattenbodem of een of andere plank viel op de grond. Dat bed is dus ook al aan vervanging toe. Dominique en Bas. Zij kleedden zich uit in de caravan. Terwijl Bas de krant las masseerde Dominique zijn benen. Hij had het dus goed voor elkaar gisteravond. Ook Romy en Cemal hebben het gezellig gehad onder de dekens. Ditmaal heeft Cemal vermoedelijk een handje hulp gekregen van Romy. En Romy misschien ook wel van Cemal.

Na middernacht ontstaat er nog een kleine ruzie. Verschillende bewoners hebben te diep in het glaasje gekeken. Jessie, Benjamin, Karin en Jacco wellicht. Allemaal prima, maar Billy ziet niet graag dat Jessie zoveel drinkt. Ze dreigt dat hij maar beter in de studio kan slapen, en dat meent ze echt. Ze is erg boos omdat hij weer zoveel alcohol heeft gedronken. ''Ik vind het echt niet leuk dat je nu zo met mij doet'', zegt Jessie bedroefd. Benjamin doet nog een poging om de woede bij Billy weg te halen. Tevergeefs. Ze weet zeker dat het fout gaat, dat kan ze op een presenteerblaadje geven. Jessie gaat op zijn eigen manier met de situatie om. Hij stopt niet met drinken maar neemt juist nog een extra blikje alcohol. En nog een.

Hoewel iedereen naar bed leek te gaan zit de helft van de bewoners na 1 uur 's nachts opeens buiten aan de nicotine. Rianne was op dat moment nog altijd aan het werk. En Cees zat nog achter de computer. Jacco, Karin, Billy, Victoria, Romy, Benjamin, Ramona en ga zo maar door. Stuk voor stuk zitten ze bij het rokersbankje. Vanuit het rokersbankje zien ze Rianne. Zij heeft een vuurtje aangestoken en zit daar in haar uppie. Tot de meeste bewoners weer naar binnen gaan en Victoria er maar even bij komt zitten. Later is het Cees die er bij komt staan. En nog later Jessie. Om half 3 's nachts vertelt Rianne waar ze mee zit. Dat ze zich voor 200% heeft ingezet voor de groep en het uiteindelijk allemaal niks oplevert. Ze is genomineerd.  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.