Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/23/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Gaap.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. Gisteren was een bijzonder rustige dag en op deze 1027e dag van Utopia lijken de bewoners dat nog eens over te doen. Het is inmiddels al 10 uur 's ochtends geweest en nog steeds zijn de lampen uit in de loods. Ook de regie gunt de pioniers vandaag hun zondagsrust. Zoals altijd zijn Kevin en Karin al wel vroeg wakker. Later komen ook Jessie en Jacco uit bed. Laatstgenoemde is momenteel de stal aan het doen terwijl Karin en Kevin van een afstandje toekijken.

Deze nacht hebben Billy en Jessie weer allebei op de paarse slaapkamer geslapen, maar niet in hetzelfde bed. Ramona heeft vannacht bij Romy gelogeerd omdat Cemal nog een nachtje weg was. Als het goed is komt Cemal vanavond/vannacht/morgen weer terug en dan horen we hoe hij het in Turkije heeft gehad.

Zoals gezegd is er gisteren niet veel bijzonders gebeurd. Ruud heeft zijn familie op bezoek gehad en Billy was daar het meest emotioneel onder. Ze vond het fijn om haar ex-schoonfamilie weer te zien en kreeg er een boost van. Bas organiseerde gisteren samen met Karin van World Animal Protection een academie over wilde dieren in gevangenschap. Er werd extra aandacht gegeven aan dolfijnen pretparken zoals het dolfinarium.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.