Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. De 1021e dag van het experiment is begonnen. Weer een dag waarbij de pioniers toewerken naar ultiem geluk in hun eigen microsamenleving. Dat punt hadden ze gisteravond toch wel bijna bereikt hoor. De pyjamaparty was erg gezellig en knus. Je zou bijna concluderen dat iedereen in zijn eigen straat een pyjamafeestje moet organiseren voor de hele buurt. Super gezellig. Zo hebben veel bewoners bijvoorbeeld kennis gemaakt met het apneu apparaat van Jessie. De ene na de andere bewoner deed het masker even op. Wie weet heeft een van mijn buren nog een klysma die iedereen mag uitproberen.

Ook hebben ze een vragenrondje gedaan. Er werden allerlei vragen gesteld waar de bewoners dan op konden antwoorden. Zoals wat een mens gelukkig maakt of welke dag uit hun leven ze liever over zouden doen. Helaas was niet iedereen van de partij. Bas was de grote afwezige van de avond. Niet omdat hij geen zin had om spelletjes te doen. Hij doet gewoon liever spelletjes met zichzelf. Achter de computer welteverstaan. Terwijl de hele groep een pyjamafeestje heeft zit Bas urenlang een verslavend spelletje achter de computer te spelen. Zelfs Ruud was nog zo sociaal om in het begin aanwezig te zijn bij het slaapfeestje. Maar van Bas hoef je niet veel meer te verwachten wat sociaal zijn betreft.

Door met de ochtend. Na een goede nacht slapen is het Kevin die als eerste opstaat. Hij begint gelijk met het opruimen en poetsen van alle troep die is achtergelaten. Doordat hij zich opstelt als de nieuwe Cees zullen de andere bewoners nooit leren wat je met een vaatdoekje kan doen. Nee, in plaats daarvan gaan ze rustig aan de koffie, aan de shag, achter de computer, aan de klets of onder de douche. Het is inmiddels bijna half tien en de meeste bewoners worden langzaam wakker. Of er al iemand is die Kevin helpt? Goede grap. :-) Hij staat in ieder geval wel bovenaan de favorietenpoll van UtopiaTV. Zijn harde werk gaat dus niet ongezien voorbij. Ramona staat helaas voor haar weer onderaan.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.