Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/11/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Breaking Utopia nieuws...

De middag zit er inmiddels weer voor de helft op. Hoog tijd om te kijken wat de bewoners zo'n beetje hebben uitgespookt tot zo ver. Er vinden weinig interessante gesprekken plaats, dus vandaar een update met een beetje van alles wat. Zo blijf je toch nog op de hoogte van het wel en wee in het beloofde land.

- De dierenambulance komt voor de zoveelste keer het terrein op rijden. Blijkbaar was er een tijd terug nog een kwartel opgehaald die bijna het loodje legde. Gelukkig heeft deze het wel overleefd en is hij inmiddels door Ruud en Bas weer vrijgelaten in Vogel Village.

- Billy heeft een kort gesprekje gehad met Rianne. De redactie heeft een of andere deal gesloten met een of ander kledingmerk of persoon. Dus Rianne gaat binnenkort in een ander soort kledingstijl worden gehesen. Billy zegt daar zelfs iemand voor uit te nodigen.

- Gina heeft twee klanten gehad in haar kapsalon. Die dames hadden ook twee kleine hondjes mee. Karin schijnt ook haar haren te hebben geverfd en Dominique heeft de wenkbrauwen van Rianne geƫpileerd.

- Ruud maakt een vuurtje in een ton. Zelfs daar blijkt hij niet geschikt voor te zijn. In eerste instantie komt er wel wat vuur uit. Maar hoe meer planken en andere houten troep hij in de ton gooit, des te minder het vuur brandt. Uiteindelijk komt er alleen nog maar rook uit en wandelt Ruud weer weg.

- Ramona heeft laten weten dat haar misdaadfilm in november zal worden opgenomen. Vanavond kunnen alle geĆÆnteresseerde inwoners auditie doen bij haar. Wie de hoofdrol krijgt zal nog even onduidelijk blijven. Dat beslist Ramona pas na de audities. Dominique en Kevin zijn op dit moment al druk met oefenen. Ramona heeft het hele script namelijk al uitgeprint. Er komt een hoop geschreeuw, gevloek en geweld aan te pas. De misdaadfilm moet blijkbaar een afspiegeling van Utopia zijn. Inkoppertje... :)

- Ruud roddelt weer eens wat over met name Jessie. Ruud praat over de 'ondergang' van Jessie. En Rowena is van mening dat Jessie 'behoorlijk door de mand is gezakt'.

- Jessie en Cemal zijn aan het werk bij de schuurmachine. Ruud en Billy stonden daar net ook. Er gebeurt vrij weinig in Utopia op dit moment. Victoria zit nu ook bij Dominique en Kevin voor de open haard. Ook Rowena zien we daar nu het script doornemen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.