Victoria over de schulden: ''Het gaat lukken!'' ~ Utopia Gekte

10/31/2016

Victoria over de schulden: ''Het gaat lukken!''

Uit de schulden werken.

Dag 1035 van Utopia! En de avond is al enige tijd aangebroken. Vijf dagen zonder nieuwe berichten op Utopia Gekte want ik heb letterlijk geen seconde gekeken in die vijf dagen. Wel heb ik meegekregen dat Gina een referendum is gestart voor een 40-urige werkweek. Onwijs spannende tijden dus, want de kans is groot dat haar referendum er doorheen gaat komen. Daarnaast komen de nominaties ook weer heel dichtbij nu de nieuwe maand bijna van start gaat. Gelukkig hebben we dus geen onwijs belangrijke gebeurtenissen gemist. De BV staat er sowieso ongeveer net zo belabberd voor als vijf dagen geleden. De Utopianen staan nog ruim €12.000,- in de min, bleek uit het centraal van vanochtend.

Verder is het referendum natuurlijk het gesprek van de dag. Ook deze avond, zo blijkt uit een gesprek tussen Victoria en Kevin. ''We moeten nu geld verdienen dus we moeten ons met zijn allen op die BV storten. Daarna moet je weer met andere dingen bezig kunnen gaan zoals de foundation. Maar voor nu is het belangrijk dat we eruit komen'', vertelt Kevin. Victoria is het daar helemaal mee eens. En ze heeft er vertrouwen in dat ze het samen met de groep gaat lukken. Wel moeten ze 'deze flow' vasthouden zodat het niet nogmaals gaat gebeuren als ze er eenmaal uit zijn. ''De energie is anders, in de avond is iedereen rustiger doordat er wat gedaan is, mensen zullen overdag minder moe zijn. Met zoveel lagen van leefstijlen is het bijna niet te doen om gezamenlijke dingen te plannen. Daardoor kwamen er ook veel irritaties omdat de een hoog in zijn energie zat terwijl de ander kapot was. Het is heel belangrijk, ook voor de mensen buiten aan wie we geld schuldig zijn, dat we laten zien dat het ons boeit. Als we dat niet doen zou dat echt niet goed zijn'', vind Victoria. Ze vinden het heel wat dat ze bij sommige relaties wel 4 openstaande rekeningen hebben en dat zij toch nog blijven leveren. Daar zijn ze heel dankbaar voor. ''En iedereen begint langzaam aan al te wennen. Ze vinden het heeeel prettig om een beetje structuur te krijgen. Dit is de beste structuur die functioneel is waar mensen de waarde van inzien'', vertelt Victoria. Kevin sluit zich daar bij aan. Beide bewoners zijn het wat dit betreft helemaal met elkaar eens. En terwijl ze in gesprek zijn sluiten meerdere bewoners zich aan bij het gesprek. ''Ik weet niet of mensen het spannend vinden. Misschien vinden mensen het juist wel leuk als het chaotisch is en kut gaat'', legt voorstander Cemal uit. En daar heeft hij wellicht een goed punt. Maar goed, tijdens het werken kan er ook veel gekte aan te pas komen. Wie weet slaan ze elkaar nog de hersens in om te bepalen wie het hardst aan iets mag werken. 

Naast dit serieuze onderwerp in Utopia is er ook nog een ander serieus onderwerp. Het BH record van Rianne. Zij is weer druk aan het oefenen gegaan en kwam tot de 72 bh's in één minuut. Nog lang niet in de buurt van waar ze moet komen. Het huidige record staat op 91 bh's in één minuut. Met een tweede plek lijkt ze ook genoegen te nemen.

Verder heb ik dus niks gezien, maar ik heb wel gelezen dat de Live in de loods van aanstaande zaterdag met 'BATCRAB' weer een drama is. Ze schijnen te hebben afgesproken dat die band €1000,- krijgt wanneer de bewoners 100 kaarten verkopen. Ze moeten nu nog 25 kaarten verkopen om quitte te draaien. Wederom geen vetpot voor de BV... Wanneer Jessie wat navraag doet blijkt dat het nog niet vast staat dat die band inderdaad dat bedrag krijgt. Dus het was weer een toestand om niks. Dat is de best werkende marketing strategie van de Utopia BV. Drama maken en de verkoopt stijgt, merkwaardig genoeg. Zo werkt het ook met de truien van Ruud. Zojuist hadden Jessie, Ruud en Victoria weer even een korte 'ruzie' over de BENDR. truien. Ruud mag er 200 extra bestellen. Ik lach me een tierelier als Ruud de BV uiteindelijk uit de schulden trekt. Ik zeg zet hem op en verbaas ons allen.  
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.