Victoria en Gina willen 40-urige werkweek. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Victoria en Gina willen 40-urige werkweek.

Karin blijft ontroostbaar.

Buiten zitten Gina en Victoria met elkaar te brainstormen. Ze zijn het er over eens dat ze iets aan de groep willen voorstellen: een 40-urige werkweek! En dan niet 1 uurtje werken en vervolgens 7 uur niks doen. Nee, echt 40 uur per week werken zonder uitzonderingen. Er moeten doelen gesteld worden, deadlines gehaald worden en beloningen worden doorgevoerd. Beide dames brainstormen ook nog over nieuwe manieren van geld verdienen. Gina geeft aan dat ze het terrein kunnen verhuren voor bruiloften en dergelijke. Ruud zal ook moeten werken, maar hoeft niet per se geld te verdienen. Als hij 40 uur voor de dieren werkt is het ook prima wat Victoria betreft. Na het gesprek met Victoria praat Gina ook met Benjamin in de keuken over de ideeën die ze hebben bedacht.

Gina en Victoria zijn niet de enigen die merken dat (bijna) niemand werkt. ''Er moet toch iemand hier werken'', moppert Billy tegen zichzelf wanneer ze de loods uit loopt. Zij gaat weer verder met klodders verf spetteren op haar dure Billy Jeans. In de groene slaapkamer blijft Karin ontroostbaar. Romy zit bij haar op bed en doet haar best om steun te bieden aan Karin. ''Ik vind het echt oneerlijk Ka, gun ik je echt niet dit. Maar ze doen er alles aan, dat is tenminste positief. Heb je nog iets nodig? Wil je echt niet een peukie doen'', vraagt ze. Karin snikt van niet. Jessie komt ondertussen ook nog melden dat ze de afspraak van november proberen te vervroegen. De tandarts kan haar voortand (kroon) er morgen wel weer in zetten, maar dan valt die er een dag later weer uit. Een plaatje/brug is de enige oplossing voor de korte termijn zolang Karin nog geen kunstgebit krijgt. Jessie is degene die per ongeluk de kroon uit Karin haar mond stootte met zijn elleboog.

Verder ligt Rianne ook onder vuur momenteel. Niet alleen het evenement van Wolter Kroes dreigt een financieel fiasco te worden. Ook Riannes Proud Lesbians evenement kan op kritiek rekenen. En wel van Dominique, Bas én later ook Victoria. Er worden afspraken gemaakt waar het drietal het niet mee eens is. De bewoners gaan tijdens dat evenement alleen maar verdienen aan de drankverkoop. En daarnaast moeten ze ook nog eens de aankleding en beveiliging zelf betalen, terwijl de opbrengst van de kaartverkoop niet eens voor de Utopia BV is. En daar bovenop heeft Rianne ook nog eens beloofd om morgen alleen het Proud Lesbians evenement te gaan promoten. Dit terwijl ze er dus niks aan gaan verdienen als er niet veel drank doorheen gaat. Dominique zou het veel beter vinden als ze juist de markt meer gaan promoten. Ze vind Rianne niet geschikt om hoofdverantwoordelijke van de evenementen in Utopia te worden. Bas en Victoria zijn het daar mee eens. Ze weet nog niet goed genoeg hoe het werkt binnen Utopia.  1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.