Victoria biedt troost aan huilende Rowena. ~ Utopia Gekte

10/16/2016

Victoria biedt troost aan huilende Rowena.

Kevin over de liefde.

Rowena komt opeens huilend in beeld. Victoria zit bij haar op bed om haar aan te horen en te troosten. ''Mensen denken en vinden heel veel van je. Dat maakt mij soms boos, snap je? Omdat ze niet eens weten... En dan wordt ik gewoon geïrriteerd en gefrustreerd. Dat ik denk wat weet je nou eigenlijk'', snikt Rowena. Victoria geeft aan dat die mensen niet beter weten, dus je kan ze niks kwalijk nemen. Toch snapt ze Rowena ook wel. ''Ga maar schrijven. Ik ken je houding gewoon. Dan loop je zo, zie ik je schouders zo gaan. Ga maar lekker schrijven'', zegt Victoria knuffelend. Rowena bedankt haar en zegt na het schrijven misschien meer te kunnen vertellen over wat er aan de hand is. ''Doe maar rustig aan. Als je maar weet dat we er zijn'', laat Victoria weten. Ze loopt weer van de vide af en Rowena gaat schrijven. Wie weet krijgen we later vandaag nog te horen wat er precies aan de hand is.

We krijgen Karin te zien in de keuken. Zij maakt een lekker kippensoepje. Op de andere stream zijn Gina en Kevin in gesprek. Gina stelt veel vragen en probeert hem wat beter te leren kennen. Kevin vertelt over zijn thuissituatie en zijn vriendenkring en ex. Hij zegt dat ze samen een heel leuk en mooi appartement hadden. Tot het uit ging... Volgens Kevin hebben ze het beide in overleg uitgemaakt. Het voegde niet meer zoveel toe, ze gingen ieder hun eigen kant op en konden elkaar niet meer vinden. ''Het was beter om uit elkaar te gaan. Hij is toen naar Barcelona verhuisd en daar gaan werken. Twee weken later had ik zoveel spijt van mijn keus. Maar hij was toen al aangenomen in Spanje. We hebben wel nog zitten appen'', aldus Kevin.

Wat Gina betreft is het alleen maar goed dat hij zo ver weg is. Dan ga je niet zo makkelijk weer terug naar je ex. Kevin heeft er inmiddels ook wel vrede mee. Mede doordat er iets vervelends gebeurde. Kevin had nog een beetje hoop dat het goed zou komen. Tot zijn ex vertelde dat hij in een nieuwe relatie zit. ''Toen voelde ik mij zo klein en zo ongelukkig. We hebben nu goed contact en zien elkaar niet zoveel. We appen een beetje'', legt hij uit. Wel hadden Kevins vrienden zijn ex uitgenodigd bij een surprise party. Dat vond Kevin heel fijn want hij zit nog steeds in zijn hart. Zijn ex is op dit moment nog steeds gelukkig met zijn nieuwe partner. Kevin zelf staat ook open voor een nieuwe relatie. Hij hoeft niet heel dringend iemand te vinden, maar hij zou het erg leuk vinden als het op zijn pad komt. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.