Veel hilariteit tijdens passen van galakleding. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Veel hilariteit tijdens passen van galakleding.

Schudden maar!

Het passen van de pakken en galajurken zorgt voor veel openbaringen. Er zijn twee dames binnen gekomen en een zoontje(?). Zij hebben rekken galakleding meegenomen. Allereerst zien we dat Jacco echt geen pak moet dragen. Door zijn lange benen ziet dat er totaal niet charmant uit. Bij Kevin gebeuren er wel mooie dingen wanneer hij in een pak gehesen is. Hij bewijst een echte danser te zijn! Hij swingt in de loods en iedereen staat vol verbazing te kijken. Kevin kan dansen als de beste en mag Rowena meteen een mini cursus geven. Bij de dames heerst er vooral hilariteit. Zeker wanneer Ramona wat jurken gaat passen. Op een gegeven moment komt ze met een lange glitterjurk bij de ingang van de slaapkamerdeur staan. Er komen wat complimenten en al wat gelach. Wanneer Ramona zichzelf omdraait giert ze het samen met Billy uit van het lachen. Aan de achterkant van de jurk is de rits nog helemaal open. Ze krijgt de rits met geen mogelijkheid dicht.

Hoog tijd dus om een wat grotere maat te proberen. Ook Billy wisselt weer van jurk. Van een glitterjurk gaat ze naar een soort prinsessenjurk. Dominique heeft de eer om beide borsten van Billy vast te pakken met haar handen en te bedekken. Van die gelegenheid maakt ze gretig gebruik. Ze schudt de borsten van Billy heen en weer en heeft de grootste lol. Voor we het weten heeft Billy zichzelf in een andere jurk gehesen en kan Dominique de borsten weer loslaten. Ze is erg kritisch en blijft de ene na de andere jurk passen. Het is voor de dames een stuk moeilijker om tevreden te zijn. De heren trekken een pak aan en vinden het wel best als het maar past. Ramona lijkt zichtbaar een beetje te balen. Van alle jurken die zij past krijgt ze alleen de lelijkste aan. Ze voelt zich een beetje bezwaard om te klagen met zoveel keus en de moeite die de dames gedaan hebben. Op zich vind ze de jurk wel mooi alleen heeft ze nog nooit zoiets aan gehad. Ze besluit om er maar het beste van te maken. Gelukkig is ze uiteindelijk wel hartstikke blij, mede door de lieve en positieve woorden van haar medebewoners. En omdat ze na een beetje 'zeuren' haar zin krijgt en de jurk mag kopen. Ook Ruud zegt dat de jurk haar heel mooi staat nadat hij hielp om de jurk weer uit te hijsen. Een knuffel en een glimlach volgt. Ramona is door het dolle heen. Ze heeft nog nooit zo'n jurk aangetrokken!

Ondertussen is er dus nog steeds geen centraal geweest. Het was eerder al uitgesteld tot 13:30 en het is nu 13:54. Romy roept ook nog eens dat ze om 14:45 naar het ziekenhuis moet vanwege haar oor. Dus het is onduidelijk of het centraal nog doorgaat vandaag.  


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.