Veel bijzonder bezoek in Utopia! ~ Utopia Gekte

10/08/2016

Veel bijzonder bezoek in Utopia!

Utopia baby en familie Romy.

Zoals we vanochtend al schreven konden we bijzonder bezoek verwachten vandaag. Rond kwart voor twaalf was het eerste wonder daar. De wereldberoemde Utopia baby! Samen met papa Johan en mama Priscilla. Het is een drukke dag voor haar want iedereen wilt haar even vasthouden en bewonderen. Utopia is helemaal in het roze gekleed, precies zoals de versiering in de loods. Verwend wordt de baby ook. Zo krijgt zij onder andere de tekening die Romy gisteren al heeft gemaakt. De papa van Utopia biecht op verschillende dingen niet te durven doen. Zoals het verschonen van de luier en het in bad doen van Utopia. Voor we het weten is Utopia weer weg om haar welverdiende rust te pakken.

Een kleine 20 minuten later kwamen de volgende personen alweer door de poort naar binnen wandelen. Ditmaal is het een familiebezoek voor Romy. Romy hoopte ze bij de poort op te wachten, maar ze zijn er dus al. Ze geven elkaar een flinke groepsknuffel en Rianne staat ondertussen foto's te maken van dit mooie moment. Romy is helemaal enthousiast en hyper! Ook Cemal is heel enthousiast begroet door de familie van Romy. Laatstgenoemde heeft haar 'mammie' heel erg gemist. De komende uren hebben zij alle tijd om bij te kletsen. Veelal zonder dat wij mee kunnen kijken, want ze zijn bijna niet te zien op de livestreams. 


Dan maar door met speculeren over morgen. Wilmon of Kevin moet Utopia dan alweer verlaten. Kevin maakt zich weinig zorgen. Hij voelt zich hartstikke goed in Utopia en lijkt al zeker van zijn plek. Hij slaapt goed, is niet zenuwachtig en heeft zelfs zin in morgen. De kans is groot dat Wilmon morgen weer vertrekt. Hij voert weinig uit, slaapt veel en heeft zelfs al aangegeven zijn kinderen teveel te gaan missen. Erg spannend lijkt het dus niet te worden. Al weet je het maar nooit in Utopia. Ondertussen is Ramona druk bezig met hele andere dingen. Terwijl veel bewoners genieten van het weekend is zij aan het werk bij haar podium.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.