UVHJ krijgt 36.000 euro schuld mee naar huis. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

UVHJ krijgt 36.000 euro schuld mee naar huis.

Oplossingen bedenken.

Jessie is samen met Kevin erg druk bezig geweest met de financiƫn. De Utopiaan van het jaar 2016 gaat schulden krijgen in plaats van een flinke jackpot. Zeker als ze op deze manier zo doorgaan. Daarom heeft Jessie samen met Kevin een heel overzicht gemaakt met de kosten tot het einde van het jaar. Bij de vergadering vertelt Jessie wat hij allemaal heeft meegenomen zoals de vaste lasten en een schatting van de verwachte inkomsten. De bedragen van de vaste lasten en dergelijke mogen we niet horen. Kevin vertelt uiteindelijk het schokkende nieuws. Ze staan tegen het einde van 2016 ruim 36.000 euro in de min. Dat zou betekenen dat de Utopiaan van het jaar die schuld krijgt als cadeau voor zijn/haar inzet in Utopia.

Op de onderstaande foto zie je dat Ruud ook mee zit te spieken/luisteren. Opvallend, want hij zit niet eens in de BV. Maar erg nieuwsgierig is hij wel. Eerder vandaag vertelde Ruud namelijk over de plannen die hij heeft. Hij is van plan om zich los te maken van het dierenfonds van Bas en Dominique. En sowieso wil hij helemaal financieel onafhankelijk worden van de BV. Ruud denkt dat hij gigantisch veel inkomsten kan vergaren in Utopia en hij is van plan alles voor zichzelf te houden. Het moet een soort 'Stichting Zwaan' worden waar mensen o.a. donaties naar kunnen overmaken. We krijgen hier ongetwijfeld nog meer over te horen.

De BV-tak vergadert ondertussen door over hoe zij het tij kunnen keren. Tijdens een eerstvolgend centraal krijgen we vast alle plannen te horen. ''Anders gaat de Utopiaan van het jaar de schuldsanering in'', aldus Jessie.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.