Utopia's next boy/girl band met schuddende billen en strakke sixpacks ~ Utopia Gekte

10/05/2016

Utopia's next boy/girl band met schuddende billen en strakke sixpacks

Wilmon druk aan het werk

De dag is alweer voorbij. Na binnenkomst van de twee nieuwkomers en het voorstelrondje ging iedereen weer zijn eigen weg. Wilmon lijkt zich al meteen thuis te voelen in Utopia en helpt overal een handje mee. Zo hebben we hem al schoon zien maken in de keuken. Even later het atelier zien verven en om tien voor zeven zien we hem weer aan het werk. Op dat moment is hij namelijk samen met Romy en Rowena de koeien aan het verzorgen en de stal aan het uitmesten. In de loods zien we Cemal op datzelfde moment zingen en dansen. Kevin laat nog niet zien of hij een harde werker is. Hem zien we vooral gesprekken voeren en rondlopen. Op dit moment zien we hem lachen om Cemal. ''Hé mooiboy, wil je wat drinken''. Hij besluit maar even iets te drinken in te schenken. Doet hij toch nog iets. Bij de bar zien we hem niet veel later een gesprek voeren met Gina. Gina is namelijk benieuwd hoe Kevin het tot nu toe vind in Utopia. ''Ja leuk! Meevaller klinkt misschien raar. Maar de spanning is meegevallen. Het is raar, maar dat is altijd. Ik ben er wel meteen heel relaxed onder''. Gina vraagt hoe hij zichzelf heeft gepromoot de afgelopen dagen. Kevin geeft toe dat hij het had onderschat. Hij had alles al volgepland met het afscheid nemen van vrienden. En zichzelf promoten is ook niet zijn sterkte punt. Vloggen enzovoort daar houd hij helemaal niet van. Maar hij heeft wel zijn best gedaan want het hoorde erbij. Hij heeft dus maar de hotspots van Rotterdam laten zien. Dan hoefde hij niet veel te zeggen.

Om tien over zeven zien we dat Cees weer eet gasten heeft, maar voordat ze gaan eten gaan ze eerst een sigaretje roken bij het rokersbankje. Tien minuten later zien we ook Wilmon weer in de loods waar hij nu ook een liedje aan het oefenen is. Blijkbaar gaat er deze avond iets gebeuren en gaan meerdere Utopianen iets zingen. Om kwart voor acht is het al zover. Maandag komen de finalisten van het tv programma ''The next boy/girl band'' naar Utopia en daar gaan de Utopianen deze avond reclame voor maken door het zelf na te spelen. Bas, Dominique en Rianne zijn vanavond jury. Gina doet de presentatie en er zijn een boy en een girl band. De boyband bestaat uit Kevin, Wilmon, Cemal en Benjamin en de girlband bestaat uit Romy, Rowena, Victoria, Ramona en Billy. De bandleden moeten zingen en dansen. Nieuwkomer Kevin gaat helemaal los met dansen en laat zijn beste moves zien.

Victoria, Rowena en Benjamin vallen al snel af, maar de overgebleven leden van de bands moeten straks nog een keer optreden. Tijdens een ''pauze'' kiezen de twee bands een nummer uit, kleden ze zich om en bedenken ze danspasjes. Romy en Billy zien we rondlopen in een zwarte body, maar Ramona houd gewoon haar kleding aan, met daarover een dikke bontjas. De meiden kiezen het nummer ''Don't cha'' van the pussycatdolls uit en doen daarbij horende pasjes onder het mom van ''s*ks sells''. De mannen hebben normale kleding aan, maar Cemal en Wilmon besluiten tijdens het nummer hun shirt uit te trekken om hun sixpacks te showen. Als de meiden helemaal los gaan, moeten hun dat natuurlijk ook doen. En het publiek en de jury zijn helemaal onder de indruk. Vooral Rianne krijgt het er warm van. Als beide bands nogmaals op hebben getreden word er een winnende band gekozen. Daarna is het hele spektakel weer voorbij. Romy en Billy zien we nog even dansen totdat de muziek weer uitgezet word en daarna word er een groepsfoto gemaakt met de eet gasten die het hele spektakel mee hebben kunnen kijken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.