Utopia bewoners zijn vroeg wakker. ~ Utopia Gekte

10/18/2016

Utopia bewoners zijn vroeg wakker.

Goedemorgen Utopia.

Op deze koude doch zonnige dinsdagmorgen worden veel bewoners 'vroeg' wakker. Al vanaf 8 uur 's ochtends is er leven in de brouwerij. Gina, Romy, Karin, Kevin, Victoria. Stuk voor stuk zijn ze allemaal op een normale tijd wakker. Ook Jacco zien we weer vrolijk in zijn onderbroek rondhuppelen, ik klaag niet deze ochtend. :-) Ook Ruud is wakker en loopt al buiten rond te dwalen. Wie we ook niet horen klagen is Victoria. Zij begint haar dag namelijk met post. Ze heeft redelijk veel post gekregen en we horen haar vaak lachen om de inhoud. Het is allemaal positief en lief, dus voorlopig kan Victoria wel weer vooruit. Rowena komt om kwart over negen ook de vide af lopen dus inmiddels is sowieso de helft van de bewoners wel wakker of uit bed.

Jessie loopt even de paarse slaapkamer in en wenst Billy ook een goedemorgen. Zij is wakker en ligt nog half te dromen met haar zonnebril op haar gezicht. Jessie gaat zich even omkleden omdat hij zo gaat sporten na het ontbijt. Ruud maakt nu een ontbijt in de keuken waar Cemal blijkbaar ook al staat. In de paarse slaapkamer draait Billy zich weer om in bed en wisselt ze geen woord met Jessie. Het is blijkbaar nog te vroeg voor ruzie.Ik zeg een goedemorgen en welkom bij de 1022e dag van Utopia. We gaan weer meemaken wat het beloofde land ons vandaag gaat brengen. Billy besluit om toch maar uit bed te komen dus het vuurwerk zou zo maar eens weer kunnen beginnen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.