Stilte voor de storm in Utopia... ~ Utopia Gekte

10/11/2016

Stilte voor de storm in Utopia...

Wakker worden op zijn Utopiaans.

Aangezien Jessie geen alcohol meer drinkt en Cees het terrein heeft verlaten is de nacht rustig verlopen. Dit terwijl er een geslaagd feestje gaande was gisteravond. De finalisten van The Next Boy/Girl Band gaven namelijk een Live in de Loods. Een kaskraker voor de BV was het echter niet. Er kwam 'slechts' 650 euro aan inkomsten binnen. Misschien lagen alle bewoners daarom zo vroeg op bed. Er was weinig reden voor een after-party.

En hoewel alle bewoners al vroeg sliepen, ook vroeg uit bed komen om iets nuttigs te doen gaat de meeste Utopianen te ver. Het enige wat we tot nu toe te zien krijgen is dat Billy tot half 10 's ochtends haar post leest in bed. En hoe koud het buiten is volgens Jessie. Karin vreest dat het een héle koude winter gaat worden.

Naast Billy heeft ook Jacco vandaag zijn post gekregen. De eerste die huilt is Billy. Met haar dekbed veegt ze alle tranen weg. Geen tranen van verdriet. Ze heeft fantastische post gekregen van lieve vrienden, familie en wat kids. Iedereen is trots op Billy, ze doet het goed en ziet er goed uit. Is dat lekker wakker worden of niet? Naast post van haar eigen familie heeft ze ook een brief van Ruud zijn moeder. Ook zij is zeer te spreken over Billy en hoe zij het doet in Utopia.

Tja.. Wat moet ik nou verder nog schrijven? Kevin zit rustig voor de open haard te ontbijten om 10 uur 's ochtends. Veel andere bewoners zijn inmiddels ook een ontbijt aan het maken. De koeien zijn volgens mij nog niet gedaan door Romy en Rowena. En iedereen klaagt door over de kou. Ik zeg goedemorgen, trek een warme trui aan en geniet van de dinsdag. Bijna weekend! Is er al bekend gemaakt hoeveel de single van Rowena heeft opgebracht? Nee joh, vergeten we vanzelf wel hoopt Rowena.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.