Ruud tegen Billy: ''Wat heb je nou met Jessie''? ~ Utopia Gekte

10/11/2016

Ruud tegen Billy: ''Wat heb je nou met Jessie''?

Ruud vraagt om opheldering.

Ruud zit net een paar seconden bij Bender op de rotonde en Billy is er snel bij. Er start een gesprek dankzij een opmerkelijke vraag van Ruud. ''Wat heb je nou met Jessie'', vraagt hij. Billy zegt er geen stempel op te willen drukken. Ze heeft er gewoon een hele fijne goede vriend op. Ze is druk met zichzelf. En ze is inderdaad boos op hem omdat hij haar teleurstelt, maar dat neemt niet weg dat ze iemand nodig heeft die een maatje is. En dat heeft zij met Jessie. ''En dat vind ik fijn. We hebben ook goede gesprekken, hij is slim en hij is verstandig'', aldus Billy. ''Dat verstandige zie ik niet echt'', merkt Ruud op. Volgens Billy komt dat omdat hij niet bij die privé gesprekken zit.

Billy vind het vreemd dat Ruud hier weer over begint. Hij is de enige die steeds over de relatie met Jessie begint bij haar. Volgens Ruud toont dat aan dat hij de enige is die interesse in haar heeft. ''Ik zie ook dat er veel ellende is. Dus ik weet niet wat jouw definitie van fijn is'', zegt Ruud. Best grappig, want Ruud en Billy leefden destijds ook niet echt in een vreedzaam sprookje.

Billy vind het knap en goed dat Jessie nu praat over zijn gevoelens. En zij steunt hem daar ook in en kan hem helpen met bepaalde gesprekken. Daarnaast is ze heel druk met zichzelf, iets wat ze het allerbelangrijkste vindt. Er volgt een lange streamlock en het gesprekje was ook eigenlijk wel weer tot een einde gekomen. Zodra het beeld terug is zien we Billy al niet meer. 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.