Ruud: ''Rianne wil gewoon aandacht''. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Ruud: ''Rianne wil gewoon aandacht''.

Kevin gaat geld genereren.

Ruud heeft vandaag veel moeite met Rianne.  Hij doet zijn beklag bij de ene na de andere bewoner. Zojuist liet hij aan Victoria weten hoe erg hij zich aan Rianne irriteert. En dat doet hij nu nog eens over op de vide, bij zijn liefje Rowena.

''Wat is dat nou met Rianne en de kleding morgen met Wolter Kroes. Ik heb haar al 50 keer haar verhaal horen vertellen. Nee, 20 keer. Ze wil gewoon aandacht. Ik ga niet met haar praten. Ze is niet mijn type. Ze heeft gewoon issues met zichzelf en het irriteert mij gewoon hoe zij daar mee omgaat'', fluistert Ruud. Volgens Rowena vind ze het gewoon spannend omdat iedereen in een jurk gaat lopen en zij niet. Ruud loopt weer weg zonder er verder nog iets over te zeggen. Morgen is de Live in de loods met Wolter Kroes. Alle bewoners dragen galakleding, behalve Rianne. Zij voelt zich niet op haar gemak in zulke kleding.

Door naar Kevin. Naast dat hij elke dag vroeg opstaat en de troep van anderen opruimt, heeft hij ook iets gevonden waar hij geld mee hoopt te genereren voor de BV. Hij is van plan om sleutelhangers te gaan verkopen met foto's van Utopianen erin verwerkt. Jessie vind het een goed idee en vraagt Kevin om een plan uit te werken. Het moet natuurlijk wel wat opleveren. De sleutelhangers zullen niet duur zijn om in te kopen, maar je kan ze ook niet echt voor veel geld verkopen. Dat kan met de streetwear van Ramona wel. De leggings die zij inkopen kosten 4 euro en verkopen ze voor 15 euro. Net als de aankomende huispakken. Die kosten nog geen 10 euro per stuk om in te kopen, maar gaan waarschijnlijk voor minstens het viervoudige de deur weer uit. En nog krijgen ze het voor elkaar om altijd in de min te blijven staan...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.