Ruud ontdekt dat zijn stier homoseksueel is. ~ Utopia Gekte

10/21/2016

Ruud ontdekt dat zijn stier homoseksueel is.

Slot op de huisjes.

Vandaag doen de Utopianen het rustig aan. Dat betekent niet dat niemand werkt of ergens mee bezig is. Billy en Jessie zijn vooral druk met zichzelf en/of hun soort van overgebleven relatie. Jessie laat haar weten ergens van te balen. Namelijk dat ze nooit samen onderling ruzie hebben. Anderen mengen zich er altijd in. Met name Ruud heeft er vaak een handje van om zich in ruzies tussen die twee te mengen. En dat maakt Jessie onzeker. Het voelt voor hem alsof hij dan al met 1-0 achter staat. Billy doet dit niet bewust en heeft ook niet altijd in de hand wat Ruud te horen krijgt. Ze is blij dat Jessie dit gevoel heeft uitgesproken.

Dat betekent dan weer niet dat Billy er alles aan doet om ruzie te voorkomen. Stiekem is zij Ruud aan het helpen met lettertypes voor Ruud zijn eigen kledinglijn. Wel heeft ze Ruud duidelijk gemaakt dat hij dit grote nieuws snel moet verkondigen aan de groep, het liefst door op de toeter te drukken. Ruud twijfelt echter heel veel op dit moment. Zijn Bender kledinglijn loopt gevaar. Hij heeft wat zitten Googlen en komt tot de ontdekking dat het woord Bender - de naam van de stier - in de Engels straattaal ook wel homoseksueel betekent. Ruud heeft wat tijd nodig om dit te verwerken. Hij heeft behoorlijk wat tongzoentjes uitgewisseld met Bender. En zijn naam veranderen kan niet meer, concludeert Ruud. Op Google ziet hij dat Bender al een hele bekende stier is in Nederland. Gelukkig keurt Ruud het uiteindelijk goed en draagt hij zelfs even een roze boa.  Maar of hij nog iets gaat verkopen? Waarschijnlijk niet. Zelfs als anderen hem zouden helpen met plotteren vind hij het nog teveel werk. ''Zolang ik hier ben ga ik met dieren knuffelen, het boeit me niks wat iemand er van vind'', aldus Ruud.

Door naar het volgende punt. Het slot op het cordwood huisje. Dit was eerst een opdracht voor Rianne, maar deze middag doen Gina en Victoria het cordwood samen op slot. Naast het cordwood zetten ze ook een slot op de deur van de suite. En nu afwachten tot de rest van de bewoners die ontdekken... De dames hopen ongenode gasten op deze manier buiten de deur te houden. Ook Karin krijgt verantwoordelijkheid in haar schoenen geschoven. Bas heeft haar gevraagd om het bestellen van de boodschappen over te nemen van hem. Hier moet Karin nog wel even over nadenken. Jessie is ondertussen kort woest op zijn medebewoners. Er is weer van alles besteld op de computers zonder direct te betalen. Wederom een bewijs dat niemand zich aan afspraken kan houden.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.