Ruud maakt ruzie met vrijwilligster. ~ Utopia Gekte

10/19/2016

Ruud maakt ruzie met vrijwilligster.

Gezellig eten.

De bewoners hebben deze avond een gezellig etentje met vrijwilligers. Het gaat (onder andere?) om de dubbelgangers van het 1000 dagen feest. Ze komen lekker smikkelen, barbecue├źn en gezellig kletsen met de echte Utopia bewoners. Dat gezellig is echter snel weg wanneer Ruud op zijn grote pielie is getrapt.

De dubbelganger van Romy maakte een opmerking naar hem. Ruud liet weten dat hij niet mee gaat eten aan tafel met de gasten. Ze deed Ruud na en zei iets van 'je bent Ruud dus gaat altijd anders doen'. Daardoor schoot Ruud er wat woorden uit tegen de vrijwilligster: ''Je moet niet zo bijdehand doen, je komt net kijken en hebt nu al zo'n grote mond''.

Rowena kreeg het ook mee en staat pal achter Ruud. Het is zijn huis en hij hoeft dat soort dingen niet te pikken. Het was een erg ongemakkelijk moment. Tussen de streamlocks door horen we soms nog wat gemopper. ''Dat moet ze niet doen. Optiefen, anders gaat ze lekker weer van het terrein af'', moppert Ruud. Niet veel later zit iedereen gewoon weer aan tafel en kan het gezellige avondje beginnen. Rianne geeft een speech waarin ze alle vrijwilligers bedankt. Zonder hen was het 1000 dagen feest niet mogelijk geweest.

Tijdens het eten praten zowel de dubbelganger als Ruud er soms nog over. De dubbelganger van Romy is in gesprek met Cemal. Ze legt kort uit wat er is voorgevallen en geeft aan dat ze zich er niet druk om maakt. Ze is gezellig aan de babbel met Cemal en vermaakt zich verder prima. Ruud daarentegen heeft wat meer tijd nodig om de opmerking te verwerken. ''Ik geef gewoon mijn grens aan. Simpel'', verklaart Ruud. De echte Romy knikt en lijkt het er mee eens te zijn dat hij dit heeft gedaan. ''Niemand komt aan Ruudje'', laat Rowena horen. ''Ze schrok wel'', laat Ruud nog trots en lachend weten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.