Ruud heeft opgefokt geslapen door Jessie. ~ Utopia Gekte

10/21/2016

Ruud heeft opgefokt geslapen door Jessie.

Goedemorgen Utopia.

Kort na Cemals tijdelijke vertrek staan Jessie en Billy samen in de keuken. Ze maken een ontbijt en kletsen wat bij. Billy is benieuwd hoe Ruud geslapen heeft. ''Laat. Omdat je dan opgefokt in bed ligt. Maar ik was voornamelijk opgefokt door Jessie. Door de rest niet echt'', laat Ruud weten. Billy zegt het te snappen en daarna volgt er een streamlock. Billy zelf slaapt de komende dagen overigens ook niet met een gerust hart. Romy ligt de komende dagen namelijk zonder Cemal in bed in de groene slaapkamer. Tenzij Romy dus inderdaad volgens plan bij haar komt logeren. Anders vreest ze dat Jessie wellicht gaat flikflooien met Romy.

Rowena komt lachend de keuken in wandelen en zegt dat ze is vergeten om de boodschappen te bestellen. ''Maar die mag ik nu nog versturen'', gniffelt ze. Ze loopt naar de computers en vraagt aan Bas en Kevin of zij er even achter kan. Dat is geen probleem, Bas loopt weg achter de computer richting de woonkamer. ''Wat is het f*cking rustig in de loods, heerlijk'', zegt Billy daar tegen hem. Bas roept vervolgens keihard 'wakker worden' door de loods heen terwijl iedereen gewoon wakker is. Althans, misschien zijn er een paar toch weer in bed gedoken.  Er zijn nog maar een paar bewoners te zien en niemand is aan het werk. Blijkbaar kunnen ze voorlopig weer vooruit met de 18 euro winst die ze gisteren hebben gedraaid. Ik zeg een goedemorgen, welkom bij dag 1025 van het Utopia experiment en alvast een fijn weekend!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.