Ruud geeft Jessie relatieadvies: ''Kap met Billy''. ~ Utopia Gekte

10/17/2016

Ruud geeft Jessie relatieadvies: ''Kap met Billy''.

Bender plast in de loods.

De vorige keer is Ruud fitnessadviseur geworden nadat hij Utopia had verlaten. En deze keer lijkt hij een nieuwe carrière te ambiëren. Namelijk relatietherapeut. Wellicht omdat de ChristenUnie oppert om relatietherapie in het basispakket te krijgen? Ruud begint alvast met zijn carrièreswitch bij Jessie.

Het botert niet zo goed tussen Jessie en Billy. Dat is al langer duidelijk. Ze hebben ook niet echt een relatie meer. En sinds eergisteren slapen ze ook weer in aparte slaapkamers. Ruud waarschuwt Jessie omdat er volgens hem een moment komt dat Billy hem weer gaat aantrekken. En daarna gaat ze hem gewoon weer afstoten. Het is volgens Ruud een patroon die nooit zal veranderen. ''Je moet er gewoon mee kappen anders blijf je er tijdens je hele Utopia verblijf mee zitten''. Wat Ruud betreft moet Jessie gewoon even door de zure appel heen bijten en er een punt achter zetten. Jessie weet echter nog niet of hij dat wel wel wil. ''Het gaat niet veranderen. Ik heb er ook lang op gehoopt, tevergeefs. Je hebt eerder al niet naar me geluisterd. Hopelijk doe je dat nu wel'', laat Ruud weten.

Niet veel later zorgt Ruud weer voor wat commotie. Bender staat voor de zoveelste keer in de loods. En hij laat zijn plasje de vrije loop gaan. Niet op de grond, want Ruud vangt de plas netjes op in een bak. Een bak waar zijn medebewoners uit eten... ''Ze vangen pis op in een bak waar wij uit eten. Dat vind ik echt vies. Dat vind ik écht heel vies'', laat Gina weten. Ook Jacco horen we kokhalzen op de achtergrond. Jessie adviseert Ruud om de plas voortaan gewoon op de grond te laten vallen en het daarna op te dweilen. Romy en Victoria lopen verontwaardigd naar het rokersbankje. Victoria vind het oneerlijk dat Bender steeds de schuldige is, terwijl de bewoners zelf steeds niet consequent zijn. De ene keer mag Bender wel de loods in en de andere keer weer niet.

Ook Billy heeft zichzelf nuttig gemaakt. Ze opent de douchedeur wanneer Jessie staat te douchen, Ze merkt op dat hij altijd zo grappig onder de douche staat. ''Net alsof je een vogeltje in je handen hebt'', aldus Billy. De galakleding is inmiddels ook gearriveerd. Verschillende mannen passen verschillende pakken. Dit vanwege het aankomende Live in de loods evenement met Wolter Kroes. Ruud doet niet mee met het doorpassen van de kleding. Hij hoopt exclusief te blijven en ziet geen brood in deze samenwerking waar hij zelf geen baat bij heeft. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.